Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Kapacitet
 • Blækfarve
 • Mærke
 • Type

Øko-produkter med trykk

Vis dine kunder at du er engagerer i verden omkring dig... Vælg bæredygtige gaver såsom praktiske indkøbsposer, skærebræt af bambus, notesbøger og kuglepenne af genbrugsmateriale - alt som kan fås med dit tryk eller logo.

Ingen resultater med disse søgekriterier.

Økologiske firmagaver og trykte økologiske salgsfremmende produkter

Prioriterer din virksomhed særligt økologi og miljøbevidst forretningsledelse? Du kan udtrykke dette i din reklame til kunder og forretningsforbindelser. Når du vælger at reklamere med trykte miljøvenlige produkter, udsender du et klart budskab. IGO-POST har valgt adskillige øko-venlige produkter: miljøvenlig firmagaver, økologibevidste salgsfremmende produkter og bæredygtige firmagaver, med hvilke du kan udtrykke din vision.

Reklamér med miljøvenlige produkter ved begivenheder og på messer

Du kan sagtens udtrykke dit grønne budskab på messer og ved begivenheder med miljøvenlige produkter. Jordens Time og Vandets Dag er fx begivenheder, der modtager opmærksomhed verdenen over. Hvis du ønsker at udtrykke din virksomheds vision kan du udnytte disse begivenheder med miljøvenlige salgsfremmende produkter. Det vil ikke blot udtrykke din virksomheds værdier, men det vil også efterlade et langvarigt indtryk på dine målgrupper, der sympatiserer med miljø og bæredygtighed!

Økologibevidst forretningsledelse? Reklamér med trykte miljøvenlige produkter!

Kategorien Miljøvenlige produkter inkluderer bæredygtige firmagaver, der er lavet af genbrugte materialer og som bruger solcelleenergi, eller som vi selv kan generere energi til. Dit grønne budskab vil blive set på bedste vis i lang tid med T-shirts lavet af organisk bomuld, genbrugte kuglepenne, sol-genopladelige lommelygter og PowerChargers og miljøvenlige produkter. Tag et kig på vores miljøvenlige produkter og tag et bevidst valg. Du vil bidrage til en grønnere fremtid.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå