75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Filter

Musemåtter med tryk

Ved de fleste computere ligger en musemåtte. De er altid synlige, og giver en god mulighed for, at promovere din virksomhed. Med musemåttens store trykområde vil din logo altid være i fokus. Se vores udvalg af musemåtter til konkurrencedygtige priser.

 • Promopad musemåtteBedste Pris

  Promopad musemåtte

  (0)
  • Fra: 250 stk.
  • Spar op til 32%
  • Materiale: syntetisk materiale
  Fra11,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Mousepad-Insert musemåtte

  Mousepad-Insert musemåtte

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar op til 15%
  • Materiale: plastic
  Fra6,50 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 304 anmeldelser

Musemåtter med tryk giver effektiv markedsføring

Reklame musemåtter er effektive da de har en fremtrædende position både derhjemme og på jobbet hos dine kunder. Musemåtter med logo bliver anvendt overalt og derfor får de en masse eksponering. Computere bliver anvendt i stort omfang på de fleste arbejdspladser og de personer der sidder i administrative stillinger, bruger computeren stort set hele dagen. Musemåtter med tryk er derfor altid synlige, selv når computeren ikke bliver anvendt. Reklame musemåtter er smarte til iøjnefaldende markedsføring.

Musemåtter med logo i diverse farver

Reklame musemåtter kan trykkes med dit logo, så din markedsføring bliver synlig. Vi kan levere musemåtter med tryk i en eller flere farver, og sågar med fuld-farve tryk. Hermed vil dine reklame musemåtter altid reflektere din profil. Kunne du tænke dig at trykke et billede af din virksomhed eller et af dine produkter på musemåtterne? Vi sørger for at dine musemåtter med logo vil fremstå helt skarpe. Musemåtter med tryk er en fantastisk form for markedsføring.

Reklame musemåtter til attraktive priser

Musemåtter med tryk er altid populære. Du modtager fremragende markedsføring til en fantastisk pris. Fordelen ved musemåtter med logo er at de altid er iøjnefaldende. Kunne du tænke dig at dele andet kontortilbehør ud, som ofte bliver anvendt og set? Bestil lommeregnere med tryk eller notesblokke med tryk. Du kan også bestille kortholdere til dine egne medarbejdere, dine kunder eller begge. Attraktive gaver til lave priser.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå