Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale

Balloner med tryk

Balloner med navn eller logo tiltrækker sig helt automatisk altid en masse opmærksomhed. De kan bruges til at hav af begivenheder. Eksempelvis messer eller konkurrencer og er blandt de billigste reklameartikler, der findes. Bestil balloner med tryk her.
 • Balloner 27 cm
  +

  Balloner 27 cm

  (0)
  Fra0,65 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Metallic balloner 35 cm
  +

  Metallic balloner 35 cm

  (0)
  Fra0,90 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Balloner 33 cm
  +

  Balloner 33 cm

  (0)
  Fra0,75 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Balloner 35 cm
  +

  Balloner 35 cm

  (1)
  Fra0,80 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 276 anmeldelser

Balloner med tryk for et festligt budskab

Til en fest hører der også balloner med tryk. Det er en umiddelbar association, for balloner og fester hænger uløseligt sammen. Med balloner kan du lave de smukkeste dekorationer, som f.eks. ballonfigurer eller ballonbuer. Balloner med tryk kan bruges til forskellige events og arrangementer. Få også forsynet balloner med logo til din reklame, for mulighederne er enorme.

IGO-POST kan forsyne balloner med tryk til enhver lejlighed

Har du et åbent hus arrangement? Fejrer du et jubilæum? Har du en personalefest, en stand på en messe eller organiserer du en event? Få forsynet balloner med dit logo, for balloner med logo må ikke mangle i dekorationen. Vores balloner fås i mange (metal) farver, er af god kvalitet og fremstilles af ren latex. Hele vores kollektion af balloner er egnet til heliumgas og holder luften i ca. 8 timer. Vil du gerne lade balloner med logo stige til vejrs i en reklamekampagne? Lad IGO-POST forsyne dine balloner med logo til en lav pris for at opnå den rigtige effekt.

En farverig og iøjnefaldende reklame? Få lavet balloner med tryk!

Balloner med logo er endnu mere effektive, når det drejer sig om markedsføring af dit navn eller mærke. Balloner med tryk falder ikke rigtig ind under firmagaver, men går under betegnelsen giveaways eller små gaver, som f.eks. lightere og nøgleringe med logo. Balloner leverer et budskab. På en ballon med tryk er det muligt straks at genkende anledningen. Balloner med tryk er billige, så du kan lave en bred reklame. Få forsynet balloner med et billigt tryk og del dem ud til børn. De præsenterer din reklame legende let.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå