75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0
32 72 00 00 08:00 - 16:00Ring op
September er blevet IGO Green! Tjek vores bæredygtige sortiment, og se hvordan vi vil plante 5.000 træer med dig.

Filter

Balloner med tryk

Balloner med navn eller logo tiltrækker sig helt automatisk altid en masse opmærksomhed. De kan bruges til at hav af begivenheder. Eksempelvis messer eller konkurrencer og er blandt de billigste reklameartikler, der findes. Bestil balloner med tryk her.
Vis antal
1 - 3 af 3 synlige varer
 • Principe Ølglas 370 mlNyhed

  Principe Ølglas 370 ml

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar op til 50%
  • Materiale: glas
  Fra18,38 kr pr. stk.
  Se mere
 • Metallic balloner 35 cm

  Metallic balloner 35 cm

  (0)
   Fra0,54 kr pr. stk.
   Se mere
  • Balloner 35 cm

   Balloner 35 cm

   (0)
   • Fra: 1.000 stk.
   • Spar op til 28%
   • Materiale: Latex
   Fra0,45 kr pr. stk.
   Se mere
  Ingen resultater med disse søgekriterier.
  Fremragende Baseret på 311 anmeldelser

  Balloner med tryk for et festligt budskab

  Til en fest hører der også balloner med tryk. Det er en umiddelbar association, for balloner og fester hænger uløseligt sammen. Med balloner kan du lave de smukkeste dekorationer, som f.eks. ballonfigurer eller ballonbuer. Balloner med tryk kan bruges til forskellige events og arrangementer. Få også forsynet balloner med logo til din reklame, for mulighederne er enorme.

  IGO-POST kan forsyne balloner med tryk til enhver lejlighed

  Har du et åbent hus arrangement? Fejrer du et jubilæum? Har du en personalefest, en stand på en messe eller organiserer du en event? Få forsynet balloner med dit logo, for balloner med logo må ikke mangle i dekorationen. Vores balloner fås i mange (metal) farver, er af god kvalitet og fremstilles af ren latex. Hele vores kollektion af balloner er egnet til heliumgas og holder luften i ca. 8 timer. Vil du gerne lade balloner med logo stige til vejrs i en reklamekampagne? Lad IGO-POST forsyne dine balloner med logo til en lav pris for at opnå den rigtige effekt.

  En farverig og iøjnefaldende reklame? Få lavet balloner med tryk!

  Balloner med logo er endnu mere effektive, når det drejer sig om markedsføring af dit navn eller mærke. Balloner med tryk falder ikke rigtig ind under firmagaver, men går under betegnelsen giveaways eller små gaver, som f.eks. lightere og nøgleringe med logo. Balloner leverer et budskab. På en ballon med tryk er det muligt straks at genkende anledningen. Balloner med tryk er billige, så du kan lave en bred reklame. Få forsynet balloner med et billigt tryk og del dem ud til børn. De præsenterer din reklame legende let.

  Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
  Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå