Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Mærke
 • Type

Stressprodukter med tryk

Giv en afslappende gave til dine kunder og ansatte. Stressbolde er billige og kompakte - perfekt som giveaway til messer og åbenthus.
Ingen resultater med disse søgekriterier.

Undgå stress, bestil stressbolde med tryk!

Vi kender alle til stress og foretrækker at undgå det. Brugen af en anti-stressbold med logo tillader dig at klemme den stigende stress ud af kroppen. Anti-stress produkter laves af fleksibelt skummateriale, der altid vender tilbage til sin originale form, ligegyldigt hvor hårdt du klemmer det. En stressbold med logo er et fremragende salgsfremmende produkt med en stress-reducerende effekt.

Stressbolde med tryk til terapeutiske formål

Når du bestiller trykte stressbolde, kan du bruge dem til forskellige formål. En stressbold med logo er f.eks. meget populær blandt studerende, som oplever stress før prøver og eksamener. En stressbold med logo bruges også til terapeutiske formål, f.eks. til at stimulere muskler og led og holde dem fleksible. En stressbold med logo er let og komfortabel at holde. Du kan selvfølgelig også finde på mange spil, der kan spilles med trykte stressbolde.

Stressbolde med tryk tilgængelige i forskellige farver og former

De almindelige stressbolde med logo er de mest populære og er tilgængelige i forskellige farver. De trykte stressbolde kan trykkes med dit logo eller et fængende slogan i en eller flere farver. Udover nøgleringe og kuglepenne er trykte stressbolde med logo en flot gave ved messer eller begivenheder. Med en enkelt investering skaber du mange kontaktøjeblikke med din kunde, nemlig ved at give dem en stressbold med logo.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå