Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Type

Kalendere og notesbøger med tryk

Skal dig ud 24 timer i døgnet, 365 dage om året! ✔️ Se vores udvalg af kalendere og kalenderbøger med tryk, der gør dit brand synligt fra 1. januar til 31. december. Tryk dit logo på disse reklameartikler, så dine kunder har dit brand på deres skrivebord året rundt. En budgetvenlig løsning på uvurderlig, langvarig reklame! 

 • Ritz Business kalender 4-sprogLav pris

  Ritz Business kalender 4-sprog

  (0)
  • Fra 100 stk.
  • Spar op til 22%
  • Materiale: kunstlæder
  Fra10,25 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • BusinessCalender

  BusinessCalender

  (0)
  Fra11,15 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Superdesk kvartalskalender
  +

  Superdesk kvartalskalender

  (0)
  Fra20,50 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Superdesk kvartalskalender
  +

  Superdesk kvartalskalender

  (0)
  Fra20,50 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Euro Populair kalenderBestseller

  Euro Populair kalender

  (0)
  Fra8,95 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Plano Steel 3-month calendar

  Plano Steel 3-month calendar

  (0)
  Fra18,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 295 anmeldelser

Kalendere med tryk · Gør reklame for dit brand 365 dage om året

Det er vitgit for et brand at være i folks tanker 24/7, 365 dage om året. Kalendere med tryk hjælper dig med at nå i mål. For en overkommelig pris sikrer  du dit logo en god placering på dine kunders, samarbejdspartneres og medarbejderes skriveborde (eller i deres hjem) året rundt.

Hos IGO Profil finder du et bredt udvalg af kalendere med tryk i forskellige formater, størrelser, farver og materialer. Fra små kvartals-kalendere til større toårs-kalendere. Vores kalendere med tryk fås ovenikøbet på flere sprog. Tryk dit logo på dem, og få den bedste placering resten af året!

Kalenderbøger med tryk · Reklame hele året

Travlheden kan gøre det svært at holde styr på daglige møder og gøremål. kalenderbøger med tryk er en god løsning på problemet. Kalenderbøger med tryk er en god løsning på problemet. Del dem ud til arrangementer og messer, så dit brand bliver set hver gang, kunder og samarbejdspartnere skal holde styr på daglige aktiviteter - året rundt.

Vores udvalg af kalenderbøger giver dig masser af muligheder at vælge imellem: A5-kalenderbøger i lommestørrelse, budgetvenlige kalenderbøger lavet af syntetiske materialer og luksusudgaven med læderomslag, kalenderbøger, der er syet i ryggen samt dem med spiralryg mv. Har du spørgsmål? Vi er kun et opkald væk!

IGO Profil · Et løfte: vi hjælper! ❤️

Det er ikke nemt at finde de rette kalendere og kalenderbøger til den rette lejlighed. Derfor har vi gjort det til vores mission at gøre din jagt på de rette reklameartikler nem.

Uanset om du bestiller online eller over telefonen, sikrer vi, at du får de rette rekalmeartikler med tryk i høj kvalitet, leveret til tiden og til konkurrencedygtige priser. Hos IGO Profil hjælper vi vores kunder og lover dig 100% tilfredshedsgaranti. Skulle produkter (eller tryk) ikke leve op til dine forventninger, sørger vi for afhentning af produkterne uden ekstra omkostninger og sender nye, tilrettede produkter, der lever op til din standard.

Firmakalendere · En daglig påmindelse om dit brand

Selv om vi lever i en digital verden, er der noget særligt over at skrive ting ned på papir. Firmakalendere med tryk gør det nemt for dine kunder og samarbejdspartnere at tilføje noter til deres planlægning og få et overblik over måneden blot ved at skimme siden.

Desuden har kalendere med tryk en stor fordel, som digitale kalendere ikke har: de kan personaliseres - hvilket gør dem til fantastiske markedsføringsværktøjer, når du vil gøre dit brand synligt. Tryk dit logo på, og del dem ud til kunder og samarbejdspartnere, så du skiller dig ud fra mængden. Hvis du har brug for personlig rådgivning til at vælge den bedste firmakalender, er du velkommen til at ringe til os på 32 72 00 00, eller sende os en email på salg@igoprofil.dk

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå