Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Blækfarve
 • Mærke
 • Type

Kuglepenne med tryk

Ingen resultater med disse søgekriterier.

Kuglepenne med logo: Del ud af dem og gør indtryk på dine kunder

En reklamekuglepen er en af de kendteste reklameartikler. Få trykt kuglepenne med logo og del ud af dem under messer og events, det er et klogt valg. Du kan også bruge kuglepenne med logo til et åbent hus arrangement eller til internt brug. Hos IGO finder du et stort udvalg af kuglepenne. Det er altid muligt at bestille kuglepenne med logo, både billige reklamepenne og luksuriøse mærkepenne som Waterman. I klassen derimellem finder du kvalitetspenne med en enorm udstråling. For eksempel har Prodir pennene fået en pris for deres design. Disse kuglepenne kan trykkes med et logo, på både clipsen og holderen.

Kuglepenne med logo hjælper med at gøre dit navn kendt

Kuglepenne med logo, din hjemmesideadresse eller firmainformationer er gode til at sætte fokus på din virksomhed eller dit mærke. Få trykt kuglepenne med dit logo, så kan du straks genkendes. Forsyn kuglepenne med dine firmainformationer, så har alle straks dine informationer ved hånden. På den måde er kontakten indenfor armslængde. Forsyn dine kuglepenne med tryk, så kan du bruge dem bredt

Forær kuglepenne med logo, så du kan give en ganske særlig firmagave

Vil du give en kuglepen med logo som en flot firmagave til en kunde eller en kollega, som du sætter pris på? Så kan du måske give en Parker kuglepen med logo. Parker penne bliver altid værdsat. I mange tilfælde er det også muligt at forsyne en kuglepen med et trykt eller lasergraveret logo. På den måde bliver en kuglepen til en personlig firmagave.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå