Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Mindste ordre
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Materiale
 • Mærke

Vandflasker med tryk

Vil du have dit brand bliver set på festivaler og til begivenheder? Vælg vandflasker med et fuldfarvetryk - høj værdi for pengene og bliver altid taget godt i mod!
Vandflasker er bedømt til 8.9/10 af 152 kunder.

Drikkedunke med tryk til festivaler og events

Gør reklame med Drikkedunke med tryk. Det er meget populært at reklamere ved brug af drikkedunke. Vand er en fantastisk tørstslukker, og noget vi alle drikker hver eneste dag. På festivaler og til events er der stor efterspørgsel efter vandflasker. Og det er næsten svært at forestille sig en messe, konference eller et møde uden vandflasker med tryk. Besøgende og kunder sætter stor pris på at blive tilbudt en flaske vand. Der er intet bedre end en forfriskende slurk iskoldt vand.

Få tryk på dine vandflasker og bliv set

Vores vandflasker med tryk er fyldt med krystalklart kildevand uden brus. Du kan vælge mellem en PET-flaske med skruelåg eller med et praktisk, sporty låg. Få din vandflaske trykt med dit logo eller firmanavn og vær sikker på at fange folks opmærksomhed. Vandflasker med tryk bliver desuden brugt mange gange. Din kampagne bliver dermed set igen og igen.

Drikkedunke med tryk. Få trykt emballagen i fuld-farve

Vil du have trykt dit helt eget design på emballagen af vandflasken? Det er ikke noget problem. Hvis du ønsker det, kan vi trykke et fuld-farve billede på vandflaskens emballage. En farverig kampagne er endnu mere genkendelig og skaber opmærksomhed. Send os dit design og vi trykker det på vandflaskerne. Resultatet er en perfekt reklameartikel. Udover vandflasker med tryk har vi også et kæmpe udvalg af giveaways.

Vi bruger cookies
Læs mere om cookies