Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

Ure med tryk

En tidløs markedsføring til din virksomhed. Leder du efter en måde, hvorpå dit logo bliver set flere gange om dagen? Få dit logo trykt på et flot vægur eller på et praktisk armbåndsur. På den måde vil modtageren se dit logo flere gange om dagen.
 • TrendWatch ur
  +

  TrendWatch ur

  (0)
  Fra36,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • DigiTime urOutlet

  DigiTime ur

  (0)
  Fra20,00 kr 13,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • NurseWatch ur

  NurseWatch ur

  (0)
  Fra44,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 295 anmeldelser

Kombinér tid og opmærksomhed med foræringen af en firmagave

Hvis du giver dine kunder en firmagave, giver du dem en lille smule af din tid og din personlige opmærksomhed. Dette øjeblik er vigtigt, og du kan forstærke det med en personlig eller firmarelateret gave, der handler om tid. Der er masser af tidsrelateret kontortilbehør tilgængeligt med hvilket, du kan overraske forretningsforbindelser og medarbejdere. Med et iøjnefaldende vægur, skrivebordsur eller vejrstation, giver du et absolut blikfang. Du kan finde flere idéer til firmagaver i vores kategori Kontor & Tilbehør.

Reklame med et personligt præg

Du kan gøre firmareklame meget personligt. Vores sortiment byder på et bredt udvalg af ure, fra smarte til klassiske modeller, og fotorammer kombineret med et flot ur eller skrivebordstilbehør. Alt afhængigt af dit valg vil dit firmanavn, mærke og/eller logo blive set adskillige gange hver dag af dine kunder, når de er på kontoret eller i deres fritid.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå