Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


Få firmaløbetøj til DHL Stafetten her!Skal din virksomhed deltage i DHL Stafetten? Hos os kan du finde et stort udvalg af sportstøj og -udstyr samt andre produkter, der kan profilere og synliggøre din virksomhed.

Vi tilbyder den bedste pris på markedet, da vi handler direkte hos producenterne og sørger for at besparelserne tilfalder dig. Derudover bliver størstedelen af vores produkter trykt i vores eget trykkeri, som ligger ved vores hovedkontor i Helmond i Holland, hvilket betyder vi kan sikre den bedste pris samt kvalitet.

Vi tilbyder også personlig rådgivning, gratis digitale trykprøver og mulighed for at bestille vareprøver uden beregning, så du kan tjekke kvalitet inden du bestiller, så du får lige det resultat du ønsker. Du kan få dit virksomhedsnavn og logo trykt på vores sportstøj og -produkter som blandt andet trøjer, jakker, drikkedunke, håndklæder eller sportsarmbånd.Kort over Danmark med steder DHL Stafetten foregår
Sportstrøjer

Vi har mange lækre sportstrøjer, hvor du kan få trykt din virksomheds logo eller navn på. Vi har samlet nogle af de mest populære her, men du kan også se hele udvalget ved at trykke på knappen nedenfor.


Se alle vores sportstrøjer her
Drikkedunke

Planlægger du at deltage i DHL Stafetten? Vandflasker med logo vil blive brugt ofte af deltagerne fra din virksomhed, og vil gøre din virksomhed synlig.


Se alle vores drikkedunke her


Sportstasker

Sportstasker kommer i mange farver og stile. Vælg fra vore store kollektion og få success med at markedsføre din virksomhed til DHL Stafetten. Dit logo kan trykkes på alle vores produkter.


Se alle vores sportstasker her
Sportsure

Vi har lige fået nogle nye lækre sportsure og skridttællere, som I kan bruge til DHL Stafetten, samtidig med at I brander jeres virksomhed.


Se flere nyheder her


Tilbehør

Vi har flere forskellige produkter, der kan gøre løbeturen endnu mere fornøjelig. Du kan få en holder til din telefon eller måske endda investere i et digitalt sportskamera, som kan fange alle minderne fra DHL Stafetten.


Se flere sportsprodukter her


DHL Stafetten
 
DHL Stafetten foregår en gang om året i København, Århus, Odense, Aalborg og Sønderborg. I 2017 var der 206.850 deltagere og er dermed verdens største motionsløb. Løbet er et stafetløb, hvor hold af fem personer løber 5 km hver med en stafet. Størstedelen af holdene er tilknyttet en virksomhed, og løbets hovedsponsor er DHL, som også har lagt navn til stafetten.

Det har siden 2016 også været muligt at tilmelde hold til Walk-ruten, hvor hold går 5 km i samlet flok på en særskilt rute. Stafetten er siden 1981, hvor det første løb fandt sted, blevet arrangeret af atletikklubben Sparta, som giver overskuddet fra stafetten til blandt andet at forbedre idrætsfaciliteter og arrangere nye idrætsarrangementer.

Det europæiske atletikforbund ønsker at udvide konceptet til andre lande, og der er allerede lignende løb i Berlin, Stockholm, Dublin og Grønland.

Stafetten er en god mulighed for at udvikle sammenhold og fællesskab i din virksomhed, samt for virksomheden at brande sig med logo på løbetrøjer og andet sportsudstyr.Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå