Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Sportstøj med tryk

Brandgenkendelig her garanteret ved at bruge sportstøj med tryk. I vores brede sortiment finder du alt til sportsbegivenheder. Skil dig ud med sweatpants, shorts, sportstrøjer og meget andet. Alle produkter kan fås med dit logo. Se vores sortiment her.

 • SoLs Move-It sportstrøje herreBestsellerVaremærkelogo
  +

  SoLs Move-It sportstrøje herre

  (1)
  Leveres senest 7 august
  • Fra 25 stk.
  • Spar op til 34%
  • Materiale: 420 D polyester
  Fra27,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Fruit Jogpant Cuff herreNyhedVaremærkelogo

  Fruit Jogpant Cuff herre

  (0)
  Leveres senest 7 august
  • Fra 9 stk.
  • Spar op til 30%
  Fra63,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Nike DrifitPark Herre T-shirtPremiumVaremærkelogo

  Nike DrifitPark Herre T-shirt

  (0)
  Leveres senest 8 august
  • Fra 9 stk.
  • Spar op til 22%
  • Materiale: 170 T polyester
  Fra125,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
Fremragende Baseret på 271 anmeldelser

Stavlygter med tryk for varig markedsføring

Tryk på stavlygter skaber opmærksomhed omkring dit navn, brand eller budskab, og er effektive som firmagaver, da de giver eksponering i mange år. Af erfaring ved vi, at stavlygter med logo er værdsat som firmagave og reklameartikel, og ofte anvendes af kunderne. Stavlygter med tryk er altid handy til ferier, og bliver ofte gemt i værktøjskassen eller i handskerummet på bilen. Tryk på stavlygter kan anvendes til markedsføring overfor alle målgrupper.

Stavlygter med logo som gravering eller tryk

I vores sortiment kan du finde stavlygter med tryk i alle former, størrelser, farver, priser og med forskellig rækkevidde af lyset. Tryk på stavlygter bliver der lagt mærke til, og kunderne kan anvende stavlygter med tryk til mange formål. De kan indgå i arbejdsdagen på mange virksomheder, og kan også anvendes ved opsætning af messer, under festivaler eller til koncerter. I sortimentet hos IGO-POST kan du finde et bredt udvalg af stavlygter med logo, og du kan også finde nøgleringe med lommelygter. Tryk på stavlygter er muligt og da de fleste af vores stavlygter med tryk er lavet af aluminium eller metal, er det også muligt at lasergravere dem. Vi er derfor også i stand til at lave individuelle tryk på stavlygter.

Gør indtryk med tryk på stavlygter fra det førende mærke MagLite

Hvis du ønsker at associere dit brand eller virksomhed med høj kvalitet, bør du overveje at anvende stavlygter med tryk i din markedsføring. Stavlygter fra MagLite er en firmagave der bliver værdsat. MagLite tilbyder meget høj kvalitet og robuste stavlygter, som er egnede til professionel brug. Hvis du får trykt dine MagLite stavlygter, vil du have en fantastisk firmagave, som vil imponerer dine kunder. Hvis du er på udkig efter noget andet, så tag et kig på mærket Victorinox. Disse brands vil garanterer en succesfuld markedsføring år efter år.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå