Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Ure med tryk

Skab mange kontaktøjeblikke med kontor- og vægure. Med bare en lille investering, kan dit logo blive set hver gang en kunde skal se hvad klokken er. Du kan bruge skrivebordsure som en lille takke-gave til kunder eller forretningsforbindelser. Vores sortiment indenholder en række af skrivebord- og vægure, som alle fås med tryk.

Fremragende Baseret på 285 anmeldelser

Tiden er inde til et ur med logo

Tid er en vigtig faktor i vores liv. Alting handler om tid, fordi tid er penge. Det er derfor, tiden er synlig over alt, og det er derfor, den spiller så stor en rolle i alt, hvad vi foretager os. Folk ser i gennemsnit på ure eller armbåndsure tolv gange om dagen. Dette er en god grund til at give et ur med logo som firmagave. Få reklameure trykt med dit logo, og du vil med sikkerhed vide, at ethvert øjekast på dit reklameur er et kontaktøjeblik. Jo flere kontaktøjeblikke, des mere velkendt bliver dit logo for brugeren.

Et ur med logo: Et dagligt blikfang

Et ur med tryk til skrivebordet er et meget udbredt produkt. Et ur med tryk til skrivebordet har ofte et digitalt skærmbillede, der, udover at vise klokken, også viser datoen. Derudover kombineres ure med tryk til skrivebordet ofte med en billedramme, skrivebordsskærm eller vejrstation, således at det bliver et multifunktionelt produkt. Det kan måske betale sig at trykke reklameure til en bred målgruppe. Det er unødvendigt at sige, at hvis du trykker et reklameur med dit logo, vil din reklame modtage mere end den gennemsnitlige opmærksomhed.

Et ur med logo er en munter reference til modtageren

Hvis du ønsker at give et tidsrelateret produkt, som fx et ur med tryk til skrivebordet, et ur med tryk til væggen eller et ur med tryk til armen, kan vi trykke reklameurene med dit logo. Men disse produkter kan også trykkes med et flot slogan, der relaterer til tid: ’tid til kunder – fritid – tid er penge – tag din tid – vind tid’. Vi tilbyder et attraktivt udvalg af reklameure, fra reklameure med verdenstid til miljøvenlige reklameure. Når du giver et reklameur med logo, giver du et perfekt blikfang.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå