75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0
32 72 00 00 08:00 - 16:00Ring op
September er blevet IGO Green! Tjek vores bæredygtige sortiment, og se hvordan vi vil plante 5.000 træer med dig.

Touchprodukter med tryk

Touch-pens med logo er en populær reklameartikel. Takket være dens dobbel funktionalitet, kan de fungere som både almindelige kuglepenne og pen til touch screens. Perfekt til konference, messer, seminarer, og meget andet. Denne gadget fås i et stort udvalg af forskellige farver og stile.

Fremragende Baseret på 311 anmeldelser

Trykte touch-penne – nemme at betjene for din målgruppe

Næsten alle, unge som ældre, har en smartphone eller tablet. Ikke alle finder det lige let at bruge touch-skærmen på en smartphone. Et ofte stillet spørgsmål er ”Hvordan kan jeg bruge touch-skærmen på min smartphone let, hurtigt og præcist?”. Touch-penne byder på løsningen. En touch-pen er en pen med en tip af gummi. Den gør det lettere at bruge smartphones og tablets (som fx iPhones og iPads).

Trykte touch-penne vil sætte dit navn i rampelyset på daglig basis

Når du går touch-penne trykt til dine kunder, giver du et praktisk og effektivt salgsfremmende produkt eller firmagave. Touch-pennene i vores kollektion kan også bruge til skrivning. Dette vil gøre touch-pennen med logo til et uundværligt værktøj for din kunde. Ønsker du at sætte dit navn eller produkt i rampelyset på daglig basis? Få touch-penne trykt til dine eksisterende eller potentielle kunder.

Et udvalg af forskellige trykbare touch-penne og touch-produkter

Touch-penne med logo er tilgængelige i forskellige prisklasser. Du kan få touch-penne trykt til messer, åbenthusdage, seminarer og konferencer, men trykte touch-penne er også meget passende som firmagaver. Udover de populære touch-penne vil du i denne kategori også finde iøjnefaldende gadgets, inklusiv TouchGlove – et innovativt og originalt salgsfremmende produkt. Ønsker du at se flere produkter, der relaterer til smartphones og tablets? Tag et kig på vores trykbare lydprodukter eller Powerchargers.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå