Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Punge med tryk

Fremragende Baseret på 299 anmeldelser

Trykte tegnebøger skaber årelang reklame

I IGO-POSTs kollektion kan du finde forskellige typer af tegnebøger, som kan bruges til forskellige formål. Tegnebøger til mønter og pengesedler, tegnebøger til bilpapirer og kørekort, tegnebøger til opbevaring af kreditkort og dankort, og tegnebøger med personlige kalendere eller lommedagbøger. Hvis du vælger en trykt tegnebog som firmagave, så vælger du en slidstærk reklame. Med en trykt tegnebog vil du blive set af dine kunder i flere år.

Tegnebøger med logo: en perfekt kombination med lommedagbøger

Skrivebordsdagbøger og lommedagbøgerer altid populære salgsfremmende gaver. Når du trykker dit logo eller firmanavn på dagbøgerne, reklamerer du for dit firma 365 dage om året. Vi tilbyder også lækre tegnebøger (også lavet af læder) til nogle af vores lommedagbøger og personlige kalendere. Få tegnebogen trykt med dit logo, firmanavn eller navnet på modtageren, og tegnebogen vil garantere dig flere års reklame.

Spar på tilbagevendende, årlige trykomkostninger ved køb af tegnebøger med dagbøger

Når du giver en fin tegnebog med et tryk og en matchende dagbog, så sparer du trykomkostninger. Tegnebogen kan kun trykkes én gang og kan bruges i flere år. Du kan give dine kunder en dagbog hvert år, uden at skulle trykke dit logo eller navn på ny. Det sparer dig for trykomkostninger. Hvert år kan din kunde regne med en ny dagbog, og hvis du får et personligt navn trykt på tegnebogen, så vil din dagbog med tegnebog blive din kundes favorit!

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå