Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

Notesark med tryk

Sticky notes er essentielle i ethvert kontor. Skal du give eller tage i mod en besked, så kan sticky notes være praktiske. Få dine sticky notes trykt med dit logo. Perfekt til intern branding.

Ingen resultater med disse søgekriterier.

Vil du have garanti for en effektiv reklame? Få dine notesark trykt her!

Notesark er selvklæbende huskesedler, der kan klistre til næsten alle overflader. De kan fjernes lige så let uden at efterlade et eneste spor af lim. Trykte notesark er ideelle til hurtige noter, som påmindelser eller som effektiv hjælp under møder og brainstorm-sessioner. Skribl blot noget hurtigt ned på et trykt notesark og klask det op et sted! Notesark er populære huskesedler og med et tryk af dit mærke, logo eller firmanavn, kan et notesark blive et meget effektivt salgsfremmende produkt.

Forskellige typer af trykbare notesark med et unikt budskab

Der er forskellige typer af trykbare notesark. De små notesark kan f.eks. bruges som bogmærker i bøger, og de store notesark er praktiske at skrive noter på. De originale, trykbare notesark af mærket POST-IT® er ekstremt populære. Disse trykbare notesark er tilgængelige i forskellige former, størrelser og farver. Vil du have POST-IT® noteark trykt i dit eget unikke design? Alt er muligt. Kontakt endelig vores kundeservice.

Tryk på notesark hos IGO-POST

Vil du gerne reklamere på en prisbillig, men også effektiv måde på messer og åbent hus dage? Få notesark trykt hos IGO-POST, og du er garanteret succes. Vi trykker professionelt og hurtigt på notesark. Dit firmas logo, budskab eller mærke er trykt på hver side; dit navn vil blive set af dine kunder gang på gang. Derudover er det overkommeligt at få trykt notesark eller notesblokke. Giv dine kunder gule sedler med tryk af dit logo og firmaoplysninger, som de kan tage med hjem; din kunde vil konstant blive mindet om dig.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå