Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

Kortholdere med tryk

Uddel dit visitkort i en stilfuld visitkortholder. Kortholderen kan fås med dit logo, og vil blive brugt af dem som modtager den. Se vores brede sortiment her.

 • Carta visitkortholder

  Carta visitkortholder

  (0)
  Fra11,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Car dokumentmappe

  Car dokumentmappe

  (0)
  Fra10,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • RFID Patrol pung

  RFID Patrol pung

  (0)
  Fra11,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • CreditPouch kortholder

  CreditPouch kortholder

  (0)
  Fra6,75 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • BrightCards kortholder

  BrightCards kortholder

  (0)
  Fra5,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Blackstar pung

  Blackstar pung

  (0)
  Fra10,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 295 anmeldelser

Kortholdere med logo

Den endeløse søgen efter adresser, websites og kontaktpersoner er slut, når du nemt kan opbevare dine visitkort i en kortholder med logo. Praktisk og organiseret. IGO har mange kontorartikler med logo inklusiv kortholdere. Kortholdere er kompakte og nemme at have med sig. En kortholder med logo er en uundværlig og praktisk reklameartikel. Med en kortholder har du altid de rigtige kontaktoplysninger i lommen.

Præsenter dit visitkort fra en kortholder med logo

En kortholder er ikke bare brugbar i forhold til at gemme visitkort fra dine forretningsforbindelser, men også til at opbevare dine egne visitkort. Med en kortholder med logo er dit visitkort altid ved hånden, så du nemt kan give dine kunder eller forretningsforbindelser dine kontaktoplysninger. Desuden virker det meget mere professionelt når du giver dine kontaktoplysninger til en forretningsforbindelse fra en kortholder med dit logo.

Kortholdere med logo som giveaways til messer

Kortholdere med logo er populære fordi de er praktiske og samtidig bruges af mange. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige, billige kortholdere. Det er derfor kortholdere med logo er den perfekte firmagave at dele ud på messer. Du kan dele lommeregnere med print eller printede musemåtter på messer. Kortholdere har dog den fordel at du kan dele dem ud, med dine visitkort indeni. På den måde bliver du i dine kunders bevidsthed i lang tid

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå