Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

Spil med tryk

Udfordre dine kunder med en hjernevrider - disse spil kræver tålmodighed og evner. Spil med dit logo er perfekt til messer og åbenthus arrangementer. Vælg fra vores kollektion af puslespil af træ, dominobrikker og jonglørsæt.
Ingen resultater med disse søgekriterier.

Et spil med tryk af et logo er en munter firmagave

Ønsker du, at dine kunder bruger deres fritid på et godt tidsfordriv, som kontinuerligt minder dem om dit logo? Hos IGO-POST kan du vælge imellem en lang række spil med logo. Et brætspil med tryk eller et spil med logo til rejser kan let tages med på ferier eller forretningsrejser. Med et spil med logo kan du henlede opmærksomheden på dit firma eller mærke i afslappende øjeblikke og i en uformel atmosfære.

Et brætspil med tryk af et logo i forskellige design

Kollektionen af spil med logo er ekstremt varieret. Du kan vælge imellem spil med logo, som fx domino eller fire-på-stribe, eller en original gave, som et puslespil. Kortspil med logo er også meget populære. Vi tilbyder kortspil med tryk på æsken, såvel som på selve kortene. På denne måde vil dit navn og logo blive set utallige gange under et spil kort med tryk. Du kan også reklamere på en munter måde med bamser.

Overrask dine kunder med et taktfuldt træk: Giv et spil med logo

Når du tænker på firmagaver, tænker du måske på nøgleringe eller slik. Et spil med logo er måske ikke det første, du tænker på. Det er derfor, at det at modtage et spil med logo opleves som overraskende og originalt. Udover den venlige gestus giver du også et øjebliks afslappethed, når du giver et spil med logo. Du har måske en kampagne, der passer perfekt til et af vores spil med logo. Sigt efter win-win situationer, bestem dig for en strategi eller påtag dig konkurrencen. Tænk kreativt, når du vælger din salgsfremmende kampagne og fortsæt med at vinde over dine kunder.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå