75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Send dine digitale illustrationer

Hvis du har bestilt varer med dit firmalogo, tekst eller et billede foretrækker vi at modtage en digital fil oprettet i enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Hvis det ikke er muligt finder vi selvfølgelig frem til en anden løsning sammen.

Du kan sende din ordre med illustration af dit logo og/eller budskab til salg@igoprofil.dk. Du er velkommen til at kontakte os på 32 72 00 00 for hjælp.

Hvad er de grafiske krav?
• Digital fil der er vektoriseret (skalerbar til uendelighed). Så vil dit tryk ikke se pixeleret ud. Typisk i .ai eller .eps format.
• Skarp sort/hvidt eksempel af din fil

Farver og skrifttyper
Til ordrer, hvor dit ønskede tryk kun indeholder tekst og ingen andre illustrationer, skal du vælge en standard skrifttype fra skrifttypetabellen i ordreprocessen. Du skal også vælge den ønskede trykfarve. Hvis du vælger en farve, der ikke er standard, skal du vedlægge din foretrukne PMS-farvekode.

Hvis du ikke specificerer en foretrukken skrifttype eller farve laver vi et passende grafisk valg fra vores udvalg af standardskrifttyper og standardfarver. Vi printer altid din tekst/logo på det bedst mulige sted og i den bedst mulige størrelse.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå