75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Uddannelses- og karrieremuligheder


Job hos IGO, en international organisation i konstant bevægelse. Hvad betyder det for vores medarbejderes personlige udvikling?

Vi mener, at det er vigtigt at investere i vores medarbejdere. IGO gør meget ud af at videreudvikle vores medarbejderes kvaliteter og dermed give dem de bedste muligheder. Vi giver vores medarbejdere mulighed for at udarbejde deres egne idéer, at vokse i deres fremtræden, at høste nye erfaringer og at udfolde sig. Hos IGO- fokuserer vi på at få det bedste ud af vores medarbejdere!

Personalefastholdelse begynder ved introduktionen af en ny medarbejder. Alle, der bliver ansat hos IGO, begynder med et grundigt indarbejdningsforløb. Vi har et internationalt introduktionsprogram for alle vores nye medarbejdere. Introduktionen hos IGO er andet og mere end udveksling af navne og ‘tag lige en stol og se med her’. Alle vores nye medarbejdere stifter bekendtskab med organisationens vigtigste kendetegn, vores virksomhedskultur og især med de afdelinger, processer og mennesker, som de intensivt kommer til at samarbejde med. Vores nye kolleger på de internationale salgskontorer bliver personligt indbudt til at komme på hovedkontoret i Helmond. De deltager i et skræddersyet introduktionsprogram, som strækker sig over flere dage. IGO sørger for, at nye medarbejdere føler sig velkomne, så de kan starte velforberedte.

Vi er yderst seriøse omkring vores medarbejderes udvikling. Og vi fokuserer meget på iværksætterånd. Vi stimulerer derfor også til at tage ansvar for egen udviklingsproces. Ved at tilbyde passende forløb skaber vi sammen nye muligheder. Vi understøtter diverse udviklingsforløb. Der kan være tale om skræddersyede trainee-programmer, et internationalt sales-akademi, vores eget interne uddannelsesforløb som allround grafiker, fagmæssige uddannelser, træning- og coaching-møder (on the job) hører til dagens orden i alle afdelinger, både på gruppeniveau og individuelt niveau. Fastholde og fascinere vores medarbejdere står centralt i vores organisation, og vi er stolte af de hertil udviklede programmer. Vi vil helt sikkert udfordre dig!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå