Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

ORDREINFORMATION – Kort og klart


Du vil bestille firmagaver eller reklameartikler med tryk. Hvad skal du vide?
Vi har samlet den vigtigste information lige her. Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at læse videre ved at trykke på de relevante links eller kontakte os.

Produktinformation
I vores kataloger, brochurer og på vores hjemmeside kan du finde korte beskrivelser og relevant information om vores produkter. Du vil også finde priserne på de forskellige produkter. Hvis du vil vide mere om specialfremstillede varer, broderi eller specielle priser er du velkommen til at kontakte os.

Ordremetode
Det er utroligt nemt at bestille dine gaver med eller uden tryk via e-mail, internet eller telefon.

Send dine digitale filer
Hvis du har bestilt varer med dit firmalogo, tekst eller et billede foretrækker vi at modtage en digital fil oprettet i enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Hvis det ikke er muligt finder vi selvfølgelig frem til en anden løsning sammen.

Du kan sende din ordre med illustration til salg@igoprofil.dk eller med brev til din kontaktperson. Hvis det ikke er muligt er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er de grafiske krav?
• Digital fil
• Skarp sort/hvidt eksempel
• Professionelt printet brevpapir (ikke en kopi eller et klistermærke) med dit logo og/eller speciel skrifttype (uden skygge)

Farver og skrifttyper
Til ordrer, der kun indeholder tekst, skal du vælge en standard skrifttype fra skrifttypetabellen i ordreprocessen. Du skal også vælge den ønskede trykfarve. Hvis du vælger en farve, der ikke er standard, skal du vedlægge din foretrukne PMS-farve (se mere på igopost.dk/pms) så matcher vi farven så præcist som muligt.

Hvis du ikke specificerer en foretrukken skrifttype eller farve laver vi et passende grafisk valg fra vores udvalg af standardskrifttyper og standardfarver. Vi printer altid din tekst/logo på det bedst mulige sted og i den bedst mulige størrelse, så du altid får og giver ”The Experience of Giving!”.

IGOPOST:/Customer Service/Orderinfo/Font_colour_DK.jpg

Ordrebekræftelse
Du vil inden for 24 timer fra afgivet ordre modtage en ordrebekræftelse. Det er vigtigt, at du grundigt gennemser din ordrebekræftelse og kontakter os, hvis du finder nogle fejl.

Hvad er opstartsgebyr?
Opstartsgebyr er de omkostninger, der er forbundet med at forberede dit tryk, som involverer tekstopsætning, tilpasning af trykpladerne og justering af maskinerne. Tryk og opstartsgebyr er pr. farve-/trykplacering for hvert produkt, med mindre andet er angivet.

Minimumbestillinger
For hvert produkt er der angivet en minimumsmængde. Minimumsmængden angiver det lavest mulige bestillingsantal.

Leveringsbetingelser
Vores generelle salgs- og leveringsbetingelser kan fremsendes, hvis det ønskes. Disse kan yderligere ses under: Generelle vilkår og Salgs- og leveringsbetingelser. De angivne priser er inklusive emballage, men eksklusive moms, afgifter og fragt. Standard betalingsbetingelser er 30 dage netto, forudsætter en positiv kreditvurdering. Vi tager forbehold for model- eller prisændringer, afvigelser i farve, synlige trykfejl og lovpligtige afgifter.

Overlevering eller mangler
På trods af vores omhyggelige processer kan det ske, at der bliver leveret for få eller for mange varer. Dog højst op til 4%.

Leveringstider
De angivne leveringstider er afsendelsestidspunkt fra vores europæiske hovedlager, regnet fra dato hvor godkendt trykprøve blev modtaget. Den gennemsnitlige leveringstid for standardpakker er 1-2 arbejdsdage og 3-4 arbejdsdage for paller. Ordrer uden tryk og vareprøver, som er afgivet før kl. 12, vil blive afsendt samme dag.

Vil du have leveret dine varer med tryk superhurtigt?
Vores Express Service sikrer dette. Produkter bliver trykt og er klar til forsendelse inden for 48 timer. Se mere information på express service.

Leveringsomkostninger
Leveringsomkostningerne er baseret på volumen og vægten af din ordre. Hvis du vil have en ide om prisen er du velkommen til at spørge efter et tilbud. Her vil du kunne se leveringsomkostningerne. Overordnede informationer om leveringsomkostningerne kan findes her.

Har du nogle spørgsmål?
Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.
E-mail: info@igoprofil.dk
T: +45 32 72 00 00

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 17:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå