PROMOVER DIN
VIRKSOMHED TIL
FOLKEMØDET!
Bliv klar til Folkemødet med produkter der synliggør din virksomhed eller organisation


Folkemødet er blandt de vigtigste politiske arrangementer i Danmark. Hver sommer samles mere end 100.000 danskere, heriblandt politikere, beslutningstagere, interessenter og andre fra mere end 1.000 foreninger, virksomheder, partier og interesseorganisationer i Allinge på Bornholm for at være med til at styrke demokratiet og den politiske dialog i Danmark. De dækkes intensivt af over 150 forskellige danske medier, der er til stede under mødets fire dage. Folkemødet foregår i 2018 fra den 14. juni til den 17. juni, hvor der vil foregå flere forskellige events, taler, debatter, seminarer og workshops. 

Udbyttet af Folkemødet er ganske imponerende. Således viser tal fra Folkemødet, at 76% af Folkemødets arrangører oplever at få udbygget deres samarbejdsrelationer. Derudover oplever 82% af de besøgende, at får ny og brugbar viden. Heraf vender halvdelen hjem med ønsket om at blive mere politisk aktive. 

Styrk jeres organisations synlighed til Folkemødet ved at uddele produkter med jeres navn eller logo på. Vi har fundet nogle forslag frem til jer, men I kan også tage et kig igennem resten af vore udvalg på over 1400 produkter.
Køb produkter der matcher sommervejret

Vi har en del sommerprodukter, der ville være perfekte til solrige Bornholm til sommer. Vi har blandt andet solbriller, solhatte, drikkedunke og kasketter. Vi har også produkter der kan underholde børn og legesyge sjæle, som sæbebobler, fodbolde og badebolde.Udstyr jeres telt

I kan pynte jeres telt med balloner og klistermærker, så i tydeliggøre jeres brand for dem der besøger jer under Folkemødet. I kan også købe matchende tøj, så I får skabt en fælles identitet.Folk elsker slik

Folk elsker slik og snacks, og der kan vi heldigvis også hjælpe jer. Vi har snacks som peanuts, pringles, popcorn og sirupvafler. Vi har også en masse slik som vingummier, chokolade, slikkepinde, mentos og mints.


Vi bruger cookies
Læs mere om cookies