0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

Send dine digitale filer

Hvis du har bestilt varer med dit firmalogo, tekst eller et billede foretrækker vi at modtage en digital fil oprettet i enten illustrator.eps eller illustrator.ai. Hvis det ikke er muligt finder vi selvfølgelig frem til en anden løsning sammen.

Du kan sende din ordre med illustration til salg@igoprofil.dk eller med brev til din kontaktperson. Hvis det ikke er muligt er du velkommen til at kontakte os.

Hvad er de grafiske krav?
• Digital fil
• Skarp sort/hvidt eksempel
• Professionelt printet brevpapir (ikke en kopi eller et klistermærke) med dit logo og/eller speciel skrifttype (uden skygge)

Farver og skrifttyper
Til ordrer, der kun indeholder tekst, skal du vælge en standard skrifttype fra skrifttypetabellen i ordreprocessen. Du skal også vælge den ønskede trykfarve. Hvis du vælger en farve, der ikke er standard, skal du vedlægge din foretrukne PMS-farve (se mere på igopost.dk/pms) så matcher vi farven så præcist som muligt.

Hvis du ikke specificerer en foretrukken skrifttype eller farve laver vi et passende grafisk valg fra vores udvalg af standardskrifttyper og standardfarver. Vi printer altid din tekst/logo på det bedst mulige sted og i den bedst mulige størrelse, så du altid får og giver ”The Experience of Giving!”.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå