0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

FEDE KAMPAGNER MED SPECIELLE TILBUD The Experience of Giving!


Du kan drage fordel af vores specielle tilbud!
Ud over vores i forvejen billige firmagaver og reklameartikler, har vi også med jævne mellemrum specielle tilbud. Vi holder vores kunder opdaterede ved at placere bannere på hjemmesiden og gennem nyhedsbrevene og sociale medier som Facebook og Twitter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af tilbuddene.
Du har ikke lyst til at gå glip af vores kampagner, vel? Skriv dig op til vores nyhedsbrev. Vi holder dig informeret om alle vores tilbud. Du får også information om udviklingen og seneste trends i firmagaver og reklameartikler.

Konkurrencedygtige priser gennem kloge indkøb
IGO køber direkte fra producenten og trykker varerne i vores egne trykfaciliteter. Derfor kan vi garantere konkurrencedygtige priser. Alle udgifter (undtagen moms og levering) er beskrevet separat. Du skal ikke betale ekstra for ordrebehandling, administration, pakning eller specielle trykfarver. Kort sagt; ingen ubehagelige overraskelser.

Vurdering af store ordre
Når du bestiller et stort antal varer, anbefaler vi at du skriver eller ringer og spørger os om et godt tilbud. Så sikrer vi, at du modtager et attraktivt tilbud.

Har du nogle spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.
E-mail: info@igoprofil.dk
T: +45 32 72 00 00

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå