75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

IGO's historie

IGO er en international virksomhed i konstant bevægelse. Men hvordan er IGO blevet til det, som det er nu?

Den 4. december 1924 blev Martien Jonkers født i Helmond, Holland. På sin 21 års fødselsdag bliver Martien selvstændig erhvervsdrivende. Med Jonkers’ Handelsvirksomhed lægger han fundamentet til IGO-POST. Som en af de første introducerer han penne med reklametryk på det hollandske (og det europæiske) marked. Hans ambitioner rækker ud over Hollands grænser, og i 1961 bliver IGO grundlagt, forkortelse for 'Internationale Geschenken Organisatie' (International Gave Organisation). IGO fokuserer på salg af firmagaver til virksomheder, institutioner og myndigheder.

I 1960'erne stifter Martien i Amerika bekendtskab med ‘direct marketing’. Han tror på konceptet og lægger IGO's marketingstrategi om. Der sælges ikke længere personligt, men via kataloger og postordre. IGO, International Gave Organisation per Post(pakke), har set dagens lys! Det viste sig at være en fuldtræffer…

I 1980'erne går IGO over grænsen til Belgien, og i 1990'erne kommer Frankrig til. De seneste år er der blevet åbnet salgskontorer i England, Tyskland, Danmark og Østrig. Fra disse lande servicerer vi derudover Luxembourg, Italien, Schweiz, Liechtenstein, Irland, Norge, Finland og Sverige.

Efter at være flyttet flere gange er hovedkontoret siden 1992 nu beliggende i Haverdijk i Helmond, Holland. Produktionsfaciliteterne i Helmond udvides stadig. Vi har eget trykkeri, ind- og udpakningsafdeling og et stort lager. I 2015 er vores logistikcenter blevet udvidet med 10.000 m², således at produktionen kan øges yderligere med henblik på fremtiden. Trykteknikker videreudvikles til stadighed, og vores lager råder over flere opmagasineringsmuligheder, således at vi kan realisere vækst.

Hvis du vil vide mere om IGO's historie, kan du her læse videre for detaljeret information, eller kast et blik på filmen om virksomhedens historie indtil i dag.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå