75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

DIGITAL TRYKPRØVE- Se dine bestilte varer med tryk


Læs og gennemse trykprøven for dine valgte varer med tryk
Du har valgt en vare og uploaded et logo, tekst eller et billede. Din ordre er modtaget af os. Indenfor 24 timer efter at vi har modtaget din ordre får du en ordrebekræftelse.

Det er selvfølgelig vigtigt at vide, om dit tryk er placeret korrekt på din valgte vare. Derfor sender vi dig en gratis digital trykprøve.

Digital trykprøve med e-mail
Du vil modtage en e-mail med et link. Klik på linket og din digitale trykprøve vises. Den digitale trykprøve er et dokument, der viser firmagaven med tryk. Det er meget vigtigt, at du tjekker den digitale trykprøve grundigt. Hvis du vil gemme dokumentet, trykker du bare gem. Du kan også vælge at printe den ud.

Vi beder dig om grundigt at tjekke designet af
• Tekst
• Skrifttype
• Skriftstørrelse
• Trykfarve

Du godkender trykprøven
Du har tjekket dokumentet grundigt igennem og alt lader til at være i orden. Så trykker du ”godkend”. Vi sender dig en ordrebekræftelse og planlægger produktionen.

Du godkender ikke trykprøven
Har du nogle rettelser? Skriv dem i kommentarfeltet. Derefter trykker du på ”ikke godkendt”. Vi vil gennemse dine kommentarer og du vil modtage en ny digital trykprøve. Hvis du har spørgsmål så kontakt os så hurtigt som muligt.

Når du ikke godkender trykprøven laver vi en ny. Denne forsinkelse vil måske have en betydning for leveringsdatoen. Tjek leveringsdatoen på den ordrebekræftelse du modtager efter godkendelse af den nye trykprøve. Hvis det er nødvendigt, kontakt os.

Vigtigt: farverne i den digitale trykprøve er ikke bindende.
Farverne, der er vist på en computerskærm eller på et stykke printet papir, er ikke bindende. Mindre afvigelser fra de faste farveværdier kan forekomme. Alle varer trykkes i farver så tæt som overhoved muligt på de angivne farveværdier.

Har du nogle spørgsmål?
Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.
E-mail: info@igoprofil.dk
T: +45 32 72 00 00

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på:

32 72 00 00
Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå