Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Model
 • Mærke
 • Type

T-shirts med tryk

T-shirts med tryk og logo er en af de mest populære profilartikler. De kan bruges i mange markedføringsaktiviteter, som for eksempel til messer, åbent hus, festivaller, gadekampagner, og meget mere. Vores sortiment er enormt, og indeholder mange forskellige mærker, farver, størrelser og kvaliteter. Vi tilbyder en t-shirt til enhver anledning.

Ingen resultater med disse søgekriterier.

Få trykt navn eller logo på T-shirts for en hvirvelvind af en kampagne

Hvis du vil bruge T-shirts i din reklamekampagne, så få lavet tryk på T-shirts hos IGO-POST. Her finder du kvalitets T-shirts til en lav pris. IGO-POST kan til en lav pris lave tryk på T-shirts med de mest avancerede trykkerimaskiner. T-shirtenes og trykkets kvalitet er i top. Og selvfølgelig er der et stort udvalg. Hos IGO-POST er tryk på T-shirts billige og gode.

Din reklame i bevægelse? Få sat tryk på T-shirts!

Trykte T-shirts kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Tænk f.eks. på gruppeaktiviteter; sportsdage, skolerejser, events og firmaudflugter. Vil du have tryk på T-shirts til dine medarbejdere? IGO-POST har T-shirts i mange farver og i forskellige mærker. Ønsker du at dit personale skal se repræsentativt ud, så lad os lave tryk eller broderi på poloskjorter. Til de koldere måneder kan vi også lave tryk på varme sweatere.

Få nu lavet T-shirts med eget tryk til en betalbar reklame

Trykte T-shirts giver også muligheder for sponsorering. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre opmærksom på din reklame. Du kan få lavet tryk på både forsiden og bagsiden af dine T-shirts. Det er også muligt at lave tryk på en T-shirts ærmer. Ud over T-shirts med eget tryk kan vi også tilbyde tryk på bodywarmere og jakker. Med trykt tøj er din reklame altid i bevægelse. Tryk på T-shirts er en billig og effektiv reklame!

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå