Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Filter

 • Farve
 • Pris (DKK)
  Fra
  Til

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • Bestillingsantal

  Beløbet til venstre skal altid være mindre end beløbet til højre

 • TrustScore
 • Materiale
 • Model
 • Mærke

Skjorter med tryk

Bruger dine ansatte professionelt arbejdstøj? Vi har både skjorter, poloer og t-shirts som får dine ansatte til at skille sig ud, med et professionelt look. Med et flot tryk og logo kan dine ansætte let blive genkendt af kunder og gæster.

Ingen resultater med disse søgekriterier.

Skab en eksklusiv reklame, vælg tryk på skjorte!

Trykte skjorter og bluser er ideelle at bruge som firmatøj til dine medarbejdere. Med en skjorte i høj kvalitet, med dit firmalogo, har du et troværdigt og praktisk salgsfremmende produkt. Når dine medarbejdere bærer de samme trykte skjorter, får de et professionelt og uniformeret udseende. Derudover vil besøgende, kunder og gæster øjeblikkeligt genkende dine medarbejdere. Desto større er grunden til at få skjorter trykt med dit logo.

Tryk på skjorter i mange farver

Vi har et stort udvalg af trykte skjorter i vores kollektion: tilpassede kvindeskjorter og skjorter til mænd, langærmede og kortærmede valgmuligheder, tilgængelige i mange forskellige farver. Hvis du ikke kan finde en skjorte i den helt rette farve, der passer til din mærkeidentitet, er du mere end velkommen til at kontakte vores salgsmedarbejdere og få en snak om valgmulighederne. Dette gælder også T-shirts, jakker og polotrøjer. Leder du efter skjorter med dit logo? Vi tilbyder endnu flere valgmuligheder, end de, der er vist på vores hjemmeside.

Trykt på skjorter eller broderi på skjorter

Vores trykte skjorter er lavet af bomuld og spandex, hvilket betyder, at de er komfortable at have på. Vi tilbyder skjorter trykt med dit logo, firmanavn eller slogan. Vi kan tilbyde at trykke forskellige steder, som fx på brystet eller ryggen af skjorten. Du kan også vælge at få dit logo eller firmanavn broderet på skjorterne. skjorter med broderi ser smarte og professionelle ud. Derudover forbliver dit logo klart og tydeligt i en lang periode.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå