75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Filter

Sikkerhedstøj med tryk

Hjælp dine kunder med at skille sig ud og blive set! Sikkerhedstøj er en vital del af en travl arbejdsplads. Vores kollektion indeholder sikkerhedsveste, synlige refleksveste, synlige kasketter og poloer.

 • SafetyFirst sikkerhedsvest

  SafetyFirst sikkerhedsvest

  (0)
  • Fra: 20 stk.
  • Spar op til 36%
  • Materiale: fleece
  Fra22,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ingen resultater med disse søgekriterier.
Fremragende Baseret på 304 anmeldelser

Trykte sikkerhedsveste, når du vælger sikkerhed

Sikkerhed spiller en vigtig rolle i dine kunders og medarbejderes helbred. Hvis du ønsker det bedste for dem, så vil du gerne have dem til at færde sig sikkert på vejene og være ordentligt synlige, når de laver udendørs arbejdsaktiviteter. Det er derfor, at IGO-POST tilbyder jakker, veste og kasketter i selvlysende farver og med reflekterende detaljer. Med dette bemærkelsesværdige tøj og trykte sikkerhedsveste, vil brugere af vejen, såvel som din reklame, være klare og synlige!

Trykte sikkerhedsveste skaber optimal trafiksikkerhed

Sikkerhedsveste er blevet en integreret del af den europæiske trafiksikkerhed. I forskellige europæiske lande er det endda obligatorisk at have en eller flere sikkerhedsveste i bilen, så folk er synlige i tilfælde af bilproblemer. Trykte sikkerhedsveste er derfor smarte salgsfremmende produkter. Alle har dem trods alt. Trykte sikkerhedsveste vil gøre dit logo eller navn ret. Derudover kan trykte sikkerhedsveste kombineres perfekt med andre sikkerhedsprodukter.

Trykte sikkerhedsveste til alle aldre

Sikkerhedsvesten er tilgængelig i selvlysende gul og selvlysende orange. Vores trykte sikkerhedsveste produceres i overensstemmelse med de europæiske standarder og skaber en øget sikkerhed takket være de to brede refleksstriber. Udover trykte sikkerhedsveste til voksne tilbyder vi også trykte sikkerhedsveste til børn. Disse trykte sikkerhedsveste forøger sikkerheden for børn under udendørsaktiviteter.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå