Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Vejrstationer med tryk

Vejret er ofte et populært emne at tale om, så hvorfor ikke gøre brug af det i din markedsføring? Vi har et udvalf af vejrstationer som ikke kun viser temperaturen og lufttrykket, men også andre funktioner som ur og alarm. Tilbyd vejrstationer med tryk til dine kunder og ansatte.

Fremragende Baseret på 283 anmeldelser

Trykte vejrstationer skaber daglig reklame

Vejret er altid et samtaleemne. Hvad enten det er sommer eller vinter, kan vi altid godt lide at vide, hvad vi har i vente. På den måde kan vi rejse velforberedte eller planlægge vores skema. Dine kunder tænker på den samme måde. Kommer det til at regne, bør de tage forbehold for glatte veje, eller er det på tide at tage solbrillerne frem? Trykte vejrstationer holder dem informerede. En vejrstation med logo er en flot gave at modtage og en rar gave at give.

Trykte vejrstationer skaber en slidstærk reklame

En vejrstation er et dagligt blikfang. Vores vejrstationer med logo har forskellige funktioner. Det digitale display viser ikke blot vejrudsigten, men også dato, tid og temperatur. Derudover har de fleste vejrstationer med logo også en alarm. En vejrstation med dit logo, der står på skrivebordet eller i studen, vil uden tvivl blive set på, på daglig basis. Hvilket betyder, at dit logo bliver set på daglig basis.

Få vejrstationer trykt til dine forretningsforbindelser

Trykte vejrstationer er tilgængelige i forskellige prisklasser. Folk er altid glade for at modtage dem, og derfor er de ekstremt passende som firmagaver til både mænd og kvinder. Med en trykt vejrstation giver du en gave, der kan bruges dagligt, og det er noget, som dine kunder vil sætte pris på. En trykt vejrstation er altid den perfekte gave. Ønsker du en anderledes gave, hvor dit navn eller mærke bliver set adskillige gange om dagen? Tag et kig på vores armbåndsure og skrivebords-/vægure.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå