75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Bliv inspireret af de nyeste reklameartikler og firmagaver

Gennem mere end 75 års erfaring er vi blevet rigtig gode til at spotte produkttrends. Husker du fidget spinners og Popsockets? Det er produkter, der tog verden med storm, og de virksomheder, der var hurtige til at inkludere dem i deres branding, fik enormt stor succes. Vi opdager hele tiden nye produkttrends og tilføjer dem her på siden for at inspirere din næste kampagne. Husk, gode produkter og gaver med tryk øger opmærksomheden og brandloyalitet for din virksomhed.
Fremragende Baseret på 325 anmeldelser

Hvordan du virkelig skiller sig ud fra konkurrenterne

Vi gør altid meget ud af at sige, at reklamegaver er blandt de bedste måder at forbedre din markedsføring på. F.eks. via salgskampagner, hvor hver kunde, der bestiller hos dig, modtager en lille ekstra gave. Andre anvendelser inkluderer firmagaver til medarbejdere og partnere for at udvikle og opretholde loyalitet. Alt dette fungerer utrolig godt, men ved du hvad, der er endnu bedre? At være først med nye og spændende produkter. Det er den slags kampagner, der gør det meget nemmere at skille sig ud fra konkurrenterne.

Trendsettere huskes

Hvis du bygger videre på tanken om at skille sig ud, er det vigtigt at se din virksomhed som et brand, som folk kan interagere med og forholde sig til. Kampagneinitiativer, der udtænkes og gennemføres, er noget, som målgruppen gerne skulle huske - det er i det mindste målet. Gentagelse af dit budskab er nøglen til succes, og den nemmeste måde at blive husket for noget godt, er ved at være blandt de første med nye reklamegaver. Det skaber altid en samtale. Vær en trendsetter i din branche.

Den gode historie

En stor del af branding er at fortælle gode historier. Og det eneste bedre end det er, når dine medarbejdere eller kunder taler godt om dig. Det kan du hjælpe på vej med unikke og kreative reklameartikler. Forestil dig at være den første virksomhed, der gav fidget spinners væk til kunder, der besøgte din stand på en messe eller som en lille gave, da de købte på din hjemmeside. De kunder har vist din fidget spinner til deres venner og kolleger og fortalt historien om den virksomhed, de fik den fra. Uanset hvor fjollet det lyder, så har vi mange eksempler på, at det virker. Så snart nogen købte fidget spinners og gav dem væk, begyndte alle at købe dem. Resten er historie.

Hvad siger det om din virksomhed?

Tænk på, om de gaver, du giver væk, afspejler dit brand. En intetsigende gave bliver hurtigt glemt, hvorimod sjove, praktiske eller helt nye produkter vil reflektere positivt på dig. Se på det sådan her: Hvis du får ry for altid at finde kreative, innovative produktløsninger til dine kampagner eller firmagaver, bliver du husket som innovativ og kreativ af dine modtagere. Det svære er selvfølgelig at blive ved med at finde på kreative forslag. Den gode nyhed er, at vi kan hjælpe dig med gratis rådgivning. Træk på mere end 75 års erfaring og find din næste reklamegave blandt vores nyheder.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå