Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Skridttællere med tryk gavner ikke kun vandrer. Folk er generelt interesserede i daglig motion og i at følge med i deres daglige energi balance og forbrug. Hvis du har skridttællere med tryk til dine medarbejdere, kunder og forretningskontakter, vil du gøre dem opmærksomme på deres daglige fysiske aktivitet. Leder du efter en funktionel, original og eftertragtet firmagave eller reklameartikel? Få lavet skridttællere med tryk til dine kunder. Du kan bestille skridttællere med logo hutigt og nemt online.

 • Round bracy

  Round bracy

  (0)
  Fra134,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Watch-Your-Steps aktivitetsarmbånd
  +

  Watch-Your-Steps aktivitetsarmbånd

  (0)
  Fra16,98 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Joggy skridttæller
  +

  Joggy skridttæller

  (0)
  Fra19,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Steps skridttæller

  Steps skridttæller

  (0)
  Fra10,03 kr pr. stk.
  Beregn pris

I tilføjelse til skridttællere, trykker vi også andre produkter til fodgængere.

Når du går, er det vigtigt at være synlig for de andre i trafikken. Især i dårligt og når det er mørkt - er det vigitgt at blive set. I tilføjelse til skridttællere med tryk, kan du også gøre fodgængere glade med sikkerhedsprodukter, såsom lamper, sikkerhedsveste og fluorescerende produkter. Hvis du bestiller skridttællere med tryk, kan du samtidig kombinere det med reklame lommelygter eller en fluorescerende nøglering med logo.


Skridttællere med tryk kombineret med sportsprodukter

Skridttællere med tryk er perfekte at kombinere med sportsprodukter. Du kan finde vores varierede udvalg af sportsprodukter online. Hvis du bestiller sportstrøjer med tryk kan det være en idé også at bestiller skridttællere med tryk. Med tryk på skridttællerne og dit navn på t-shirts, kan du markedsføre dig selv til mange sportsbegivenheder. Ikke kun bæreren ser din reklame, men også offentligheden vil lægge mærke til dit budskab.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå