75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0
32 72 00 00 08:00 - 16:00Ring op
September er blevet IGO Green! Tjek vores bæredygtige sortiment, og se hvordan vi vil plante 5.000 træer med dig.

.


IGO GREEN: Hjælp os med at plante 5.000 træer

Fra den 31. august til den 4. oktober sætter vi kraftigt fokus på bæredygtighed her hos IGO Profil. Vi donerer en del af omsætningen for hver bestilling til at plante træer. Enhver bestilling vil som minimum resultere i, at vi planter et træ. Du kan se hvor mange træer din bestilling udløser på produktsiden og i indkøbskurven.

Vi har sat os et mål om, at vi vil plante 5.000 træer. Hvis ikke vi sammen når målet, donerer vi selv differencen. Vores erfaring fortæller os dog, at der med gode kunder som dig, er store chancer for komme i mål sammen.

UDFORSK VORES: Miljøvenlige produkter | Miljøvenlige materialer | Bæredytige bestsellersVælg miljøvenlige produkter, der gør en forskel

Bæredygtighed handler ikke blot om at sikre, at vi har resourcer nok til at opretholde vores levestandard i de næste 10 år. Det handler om at sørge for, at vores børns børn får chancen for at vokse op i den samme verden, som du og jeg.

Sagen er den, at med de nuværende klimapolitikker, udleder vi for mange drivhusgasser på verdensplan. Den gode nyhed er, at vi er på vej til at reducere fremtidige emissioner, i hvert fald ifølge Our World in Data – en uafhængig organisation, hvis største mål er, at lave research om samfundsinteresser.

Dette afhænger selvfølgelig alt sammen af, at vi alle tager ansvar, både som individer, men også som  virksomheder. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Derfor vil vi gerne gøre, hvad vi kan, for at vise dig bæredygtige alternativer til vores bedst sælgende produkter.


UK vs. US Co2 emissions


Har dine kunder bæredygtighed in mente?

Du undrer dig nok over, hvor stor betydning vores handlinger her i lille Danmark har. Ret beset er vi bestemt ikke de største syndere, og heller ikke dem, der rent objektivt vil gøre den største forskel ved at ændre vores vaner og valg. Men på den anden side er vi symbolsk på forkant, og faktisk et af de mest grønne lande i verden – det kan vi være stolte af! Det sender et signal til resten af verden, som samarbejder med os.

Derudover er miljøvenlighed og bæredygtige valg også blevet mere populært blandt unge. Generationen, der omtales som millennials, er enormt miljøbevidste i deres valg. Samtidig har de nået en alder, hvor de ofte er i positioner, hvor de skal træffe mange vigtige valg. Blandt andet hvor de vil arbejde, og hvilke virksomheder de støtter og arbejder sammen med. Derfor kan du sende dem et klart signal om din miljøbevidsthed, når du placerer din næste bestilling på firmagaver og reklameartikler. Det vil alt sammen kaste et endnu mere positivt lys over din virksomhed og jeres brand.

Alle disse handlinger løber op. Grafen forneden viser, hvor langt vi allerede er kommet, når man sammenligner Danmarks CO2-udledning med den fra USA per capita (per individuel person). Per capita bruges til at sikre, at forskellen i indbyggertal ikke fordrejer resultaterne.

UK vs. US Co2 emissions


Et grundigt kig på CO2-udledning

Det danske klimaaftryk per capita er på nuværende tidspunkt et af de laveste i hele verden. Og det er fordi, vi gør så stor en indsats. Både regeringen, virksomheder som vores og personer som dig.

Men vi kan gøre det endnu bedre, og det har vi tænkt os her hos IGO Profil. Det er derfor vi, i fællesskab med jer, ønsker at plante 5.000 træer.


Vores kamp imod klimaforandringer

Der er mange måder, at kæmpe imod klimforandringer, herunder det at plante træer, der kan absorbere CO2 og frigive ilt. Faktisk absorberer træer op til 22 kg CO2 om året. Som sagt er vores mål at plante 5.000 træer i september. Det betyder, at vi i fællesskab med jer kommer til at plante nok træer til at absorbere 110.000 kg CO2 om året.

Det kan være svært at forestille sig, hvor meget plads 5.000 træer vil fylde, så vi vil gerne tilbyde lidt perspektiv. Ifølge skovforbund verden over vil man typisk plante 1.600 træer på 1 hektar land, som svarer til 10.000 km2.

Vi kommer til at plante minimum 3 gange så mange træer, hvilket betyder, at vi vil runde over 30.000 km2 træer – og vi kommer til at gøre det i fællesskab med dig.
Søger du information, eller har du brug for hjælp?

Vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål, og tilbyder gratis rådgivning. Kontakt os på telefon 32 72 00 00 eller send en mail til info@igoprofil.dk med dine kontaktoplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og blive opdateret på nye produkter samt modtage skarpe tilbud hver uge. Tilmeld dig på denne side.

Se vores miljøvenlige sortiment

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå