Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


Vind en BarrelQ-grill med jeres logo!

Der er altid en god anledning til markedsføring, men sommeren er den allerbedste. Hvem vil ikke gerne associeres med de typiske feel good-sommerøjeblikke? Det er derfor sommerkampagner er så populære og effektive.

Og nu bliver det endnu bedre... mens du forbereder din sommerkampagne, har du chancen for at vinde en BarrelQ-grill med jeres logo!

Hvis du placerer en bestilling på min. 7.500 kr. senest 30. juni, er du automatisk med i konkurrencen om en BarrelQ med jeres logo. Læs betingelserne for lodtrækningen nederst på siden.

Gør dig klar til din sommerkampagne!

Der er mange muligheder for at markedsføre dit brand på en sjov og aktiv måde, når det er sommer. Hos IGO Profil vil vi gerne hjælpe dig med at ramme plet med din sommerkampagne. Vi har sommerens bedste reklameartikler, som rykker dit brand ud af skyggen hele sommeren. Har du brug for inspiration? Så læs videre! 


IGOPOST:/Landingspages/UK,IE_SummerActivateBanner_LandingPageSub_640x350_v1.jpg


Sommeren er den perfekte mulighed for at vise dit brands personlighed. Bliv inspireret af vores udvalg af reklameartikler, og gør dit brand til en del af mange gode sommerminder. Fra strandspil med tryk til personaliserede solbriller og praktiske køletasker. Vi har alle de produkter dine kunder og samarbejdspartnere vil bruge og nyde igen og igen. Se hele vores udvalg.


Se mereIGOPOST:/Landingspages/UK,IE_Top25Summerproducts_LandingPageSub_640x350_v1.jpg


Er du klar til at vise dit brand frem til sommer? Når du skal vælge de rigtige reklameartikler, bør du tænke praktisk og være bevidst om hvornår de skal anvendes. Kunne du godt bruge lidt inspiration? Du kan ikke gøre noget forkert med disse 25 reklameartikler, der er et hit til sommer!Se mere


IGOPOST:/Landingspages/Summer/LP_BBQ_Sub2.png


Hvis du spørger os, hvad vi tænker, når vi hører ordet ‘sommer’, skal du ikke blive overrasket, hvis du hører os svare ‘Grill!’ i kor, som om vi havde øvet det.
Uanset om du vinder den personaliserede BarrelQ eller ej, kan du gøre brug af vores grillfavoritter fra forskellige europæiske lande, der tager dig med på en kulinarisk rejse.

Læs grillopskrifter

Betingelser for konkurrencen
Vinderen af BarrelQ-grillen findes ved lodtrækning. For at deltage skal du placere en bestilling på mindst 7.500 kr. hos IGO Profil i løbet af kampagneperioden (6. maj 2019 - 30. juni 2019). Kun produkt- og trykpris tæller som værdi. Forsendelse og moms mv. regnes ikke med i beløbet. Alle bestillinger på 7.500 kr. eller derover giver lige chance for at vinde præmien uanset ordrens samlede størrelse. Hvis du lægger flere bestillinger på mindst 7.500 kr. i kampagneperioden, giver hver a disse bestillinger en chance for at vinde BarrelQ. Det er ikke muligt at deltage i lodtræknigen med et antal af separat afgivne bestillinger, der tilsammen opnår minimumsværdien 7.500 kr. Vinderen vil blive kontaktet telefonisk senest 5. juli 2019 på det nummer, som kunden har oplyst ved købet. Hvis vi ikke kan få fat i vinderen på det telefonnummer, vi har fået oplyst, inden den ovenfor nævnte dato, vælger og kontakter vi en ny kunde. Vinderen har en uge (indtil 11. juli 2019) til at indlevere det nødvendige logo i høj oplysning til IGO Profil til personalisering af BarrelQ-grillen. Hvis vinderen ikke sender korrekt logo inden denne dato, sender IGO Profil præmien personaliseret med IGO Profils logo til vinderen. BarrelQ-grillen leveres på samme addresse som varerne, der blev købt på vinderbestillingen. IGO Profil holder vinderen af lodtrækningen orienteret om leveringsstatus for BarrelQ-grillen. IGO Profil kan ikke holdes til ansvar for kvaliteten af logoet på BarrelQ-grillen, lige som ikke IGO Profil ikke tager ansvar for eventuelle skader på BarrelQ-grillen ved eller efter levering. Ingen form for korrespondance om resultat af lodtrækningen er mulig.
Ønsker du at modtage vores seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå