Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


Pakkelevering via droner, selvkørende biler, kryptovaluta, familierobotter eller uafbrudt sundhedsovervågning. Om du er iværksætter, marketingmedarbejder, CEO eller sekretær har du nok set trends komme og gå. Vi lever i et dynamisk samfund, der hele tiden oplever kæmpe forandringer. Har du allerede en idé om hvordan disse udviklinger vil påvirke din virksomhed?

Det kan være svært at vælge og fortolke de rigtige trends for din virksomhed. Derfor har vi udvalgt de største trends inden for profilprodukter, som du kan bruge til at opbygge eller styrke dit brand.
RFID - anti-skimming produkter


Identitetstyveri og skimming af bankkort sker hver dag. Vi betaler mere og mere med kort, med eller uden pinkode. Svindlere er altid klar til at slå til og er mere kreative end nogensinde før. Vidste du, at de endda bruger specialudstyr til at læse data fra dit RFID-tag, når de går forbi dig? En løsning til dette er kortholdere og tegnebøger, der er designet med en speciel RFID-beskyttelsesteknologi.
COB LED-lygterEr du klar til den næste evolution inden for LED-belysning? COB (Chips On Board) er en teknologi, hvor mange små LED-lys positioneres i en cirkel så tæt sammen, at man ikke kan skelne mellem dem. Resultatet er en kæmpestor lysstråle sammenlignet med det traditionelle halogenpunkt. Og fordi COB producerer 25% mindre varme, er det endnu mere effek tivt end et normalt LED-lys.Trådløse opladereTrådløs opladning giver dig mulighed for at oplade dine mobile enheder hvorend du er, uden at være nødsaget til at tage et opladekabel frem. Dette er måden vi kommer til at oplade i fremtiden; nemt og effektivt.
Activity trackers


Det har aldrig været nemmere at overvåge din egen sundhed. Følg din hjerterytme og ak tiviteter i løbet af dagen såsom antal skridt, afstand, forbrændte kalorier og ak tive minutter. Dit personale vil elske disse sundhedstrackers, og forvandle dem til glade og sunde brandambassadører, som vil aktivere dit brand.Vandflasker


Vidste du, at vandflasker er en af de mest effektive produkter til at promovere dit brand? Det lyder logisk, når du tænker over det, da det er livsnødvendigt at drikke vand. Folk er begyndt at blive mere og mere opmærksomme på sukkerreduktion og går tilbage til at drikke vand som deres primære væskeindtag. Så begynd at vande dine relationer og dyrk til brand.


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå