0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

IGOPOST:/Landingspages/Personalize/header-image.jpg


GØR DINE GAVER MERE PERSONLIGE

Dine gaver trykt med et unikt design som du selv har lavet, et foto eller dit navn? Alt er muligt! De nyeste trykteknikker og attraktive priser gør personlige gaver tilgængelige for alle. Gør din markedsføring mere personlig og visuel. Bare fordi du kan.Nutidens trend!

Personalisering virker! Vi er for tiden omringet af information og filtrere mellem budskaber gør vi dagligt. Hvordan sikrer du, din kommunikation skiller sig ud fra alt denne information og markedsføring fra andre? Svaret er måske selvsigende: du skal tilpasse din kommunikation så den appellerer til din målgruppe. Dette gør du formentlig allerede over telefonen, gennem e-mails og måske endda gennem print? Vi tilbyder dig muligheden for, at personliggøre dine gaver og giveaways.Hvordan virker personalisering?

Ønsker du kun fornavnet på modtageren? Eller, måske du gerne vil kombinere det med dit logo? Det kan endda være, du gerne vil tilføje en baggrund? Mulighederne er enorme! Det kommer kun an på hvilket produkt du vælger. En kuglepen har selvfølgelig en mindre trykflade end fx en pose. Det er vigtigt, at du leverer de korrekte tryk. Her finder du instruktioner til, hvordan du korrekt leverer dem. Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du gerne vil tale med os om dette.
Kontakt os på: 32 72 00 00 | salg@igoprofil.dkHvilke produkter kan jeg tilpasse?

Hos IGO-POST trykker vi vores produkter med 12 forskellige trykteknikker. Ikke alle teknikker er egnet lige godt til personalisering. På nuværende tidspunkt tilbyder vi tre teknikker, som let kan bruges til personligt tilpassede produkter: digitaltryk, lasergravering og sublimationstryk. Vi kan trykke forskellige produkter med disse teknikker, fra kuglepenne til power banks. Nysgerrig efter at se hvilke produkter? Tjek vores inspirationsside for produkter med mulighed for personalisering.Hvordan indsender jeg en navneliste?


At få trykt individuelle navne på dine produkter, er et godt valg! For at vi kan trykke navnene korrekt, beder vi om at modtage dem i en excel eller en .txt fil.


Hvordan fungerer fuldfarvetryk?

I vores sortiment, kan du finde et udvalg af produkter, som kan trykkes i knivskarp fuldfarve. Når du har fundet et produkt, som du ønsker trykt i fuldfarve, kan du vælge mellem nogle standard trykmotiver. Et fuldfarvetryk sørger for, at gaven eller reklameartiklen får et unikt og eksklusivt look. Hvilket helt bestemt øger værdien.

Udover tryk med standardmotiv eller dit eget design, kan produktet også trykkes med dit logo eller individuelle navne. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om fuldfarvetryk.IGOPOST:/Landingspages/Personalize/banner-5.jpgHvordan bliver produkterne indpakket?

Vi indpakker produkterne efter konsultation med dig, og efter dine ønsker og behov. Hvis du f.eks. bestiller 100 kuglepenne med personlige navne, og gerne vil have dem pakket i individuelle æsker. På æsken sætter vi en sticker med navnet på det individuelle navn, kuglepennen er trykt med. Æsken kan nemt bestilles online sammen med produktet.

Denne mulighed kan du finde i kurven.EFFEKTEN ER OVERBEVISENDE

Personalisering virker! Ikke kun på tryk og online, men bestemt også med gaver og giveaways. Tjek her og se hvilke produkter du kan personalisere, og læs mere om vores retningslinjer for indsendelse.

Har du spørgsmål, venligst kontakt os på 32 72 00 00 eller salg@igoprofil.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig!


    Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
    Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå