Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-17:00
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


Messesæsonen er startet. Har du tænkt dig at deltage på messer i de kommende måneder, så skal du se vores månedstilbud i marts! Vi har udvalgt vores bedste reklameartikler og giveaways, som hjælper dig med at tiltrække opmærksomhed, styrke relationer med kunder, partnere og leverandører og måske endda med at hive nye aftaler hjem!

Skil dig ud fra konkurrenterne med et velvalgt produkt og flot tryk. Spar op til 25%. Gælder t.o.m. 31. marts 2019!Spar 25% 

SmartCharger 2-i-1 nøglesnor


Lad os sige det, som det er: Messedage kan være lange og udmattende, og at løbe tør for batteri bør ikke være noget du skal bekymre dig om. Hvis du ikke ønsker at have en oplader eller en bærbar powerbank på dig hele dagen, så er en SmartCharger nøglesnor den bedste løsning! Nøglesnoren leveres med et 2-i-1 stik (Micro-USB og lightning) på den ene side og standard USB på den anden side, hvilket gør det muligt at forbinde din telefon med din computer for at få det nødvendige batteriboost til at komme gennem dagen. 

Derudover kan du altid anvende den til markedsføring: tag den om halsen og sæt ID-holderen i!

Læs produktanmeldelsen          Spar 25% nuMust-haves til din stand!


Når man udstiller på messe, er der produkter, der ikke må mangle ved din stand. Kuglepenne med logo er altid et must. Det samme er personlige goodiebags fyldt med dine kataloger og giveaways. Slik med logo er også en cool detalje, så husk dem endelig!

Se vores udvalg af uundværlige produkter til messer nedenfor og spar helt op til 20%! Få dit logo trykt på, så din virksomhed er klar til at skille sig ud!


 • Athos Touch kuglepen
  +

  Athos Touch kuglepen

  (0)
  Fra2,15 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Shopper indkøbspose
  +

  Shopper indkøbspose

  (0)
  Fra4,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • RoundMint pebermyntepastiller

  RoundMint pebermyntepastiller

  (0)
  Fra3,00 kr pr. stk.
  Beregn pris

Tiltræk opmærksomhed!

At dele giveaways med tryk ud på messer er en glimrende måde at øge interessen for din virksomhed. Vil du gerne gøre indtryk på dine besøgende, partnere og leverandører? Så giv dem noget brugbart og funktionelt! Sikkerhed og privatliv har altid været en alvorlig sag.

Overrask dine gæster med webcam-covers med logo. Er du mere til traditionelle giveaways, så er reklamekuglepenne og nøgleringe med logo altid en god løsning. Bestil senest 31. marts og spar op til 20% på nedenstående udvalg.


 • Jolly kuglepen
  +

  Jolly kuglepen

  (0)
  Fra1,40 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • OpenLED oplukker

  OpenLED oplukker

  (0)
  Fra9,75 kr pr. stk.
  Beregn pris
Ønsker du at modtage vores seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå