Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


FÅ INDGRAVERET DINE
KUGLEPENNE OG IMPONER
DINE KUNDER

Kuglepen med indgraveret navn eller logo: Dit visitkort!


På denne side vil du finde et udvalg af vores kuglepenne. Disse penne er perfekte til at indgravere. Du kan hurtigt finde den rigtige pen til din målgruppe, og den rette kuglepen til enhver anledning. Billige, klassiske, elegante, moderne, tidsløse: Du kan finde det hele i IGO Profil’s sortiment.


Indgravering af kuglepenne med stor præcision

Hos IGO-POST er der et stigende antal penne med mulighed for indgravering. Vi indgraverer på kuglepenne lavet af metal, aluminium og træ. Hos IGO-POST indgraverer vi dine kuglepenne med avanceret laserindgraveringsmaskiner. Hvis du vil have indgraveret kuglepenne, bruges en laserstråle til at indgravere dit navn eller logo med største præcision og ved høje temperaturer på skaftet. Det øverste lag bliver fjernet med laseren. Laget under kommer til syne, og giver kuglepenne et luksuriøst udseende. Den store fordel med laserindgravering er, at indgraveringen ikke forsvinder eller bliver misfarvet. Så længe kuglepennen bliver brugt, vil dit logo eller navn være synligt. Få dine kuglepenne indgraveret hos IGO-POST. Vi garanterer, at det ikke er dyrere end at få lavet et almindeligt tryk på dine kuglepenne!

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå