75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0


TITAN Containers


"Vi har bestilt hos IGO Profil i flere omgange og har altid været tilfredse. De er fleksible og altid klar på at hjælpe, og med et bredt sortiment og konkurrencedygtige priser, er de en af vores foretrukne leverandører når det kommer til bestilling af merchandise til vores afdelinger over hele verden."Roth Nordic


"Vi har flere gange benyttet IGO Profil og i den forbindelse har vi kun oplevet super kundeservice. De er altid meget imødekommende og løsningsorienterede."

RGC Management A/S - Rosengårdcentret


"Vi har handlet med IGO Profil i en årrække, og altid fået en super professionel service samt opfølgning på tidligere leveringer. Det har været nemt og ligetil at handle, og vi har også fået god support ved henvendelser og spørgsmål. IGO Profils produkter har hver gang levet op til forventningerne."Sønderborg Kommune


Louise Sørensen har på vegne af Sønderborg Kommune samarbejdet med IGO Profil. Hun tager gerne imod telefoniske henvendelser for at fortælle om hendes oplevelser.

Vil modtage nyheder om vores bedste tilbud? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev forneden!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå