0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

Eksklusive firmagaver fra Hugo Boss

Vi er glade for at kunne invitere dig ind i en verden af elegante, eksklusive firmagaver fra Hugo Boss. Du finder flotte kuglepenne og notesblokke, og praktiske USB-nøgleringe, paraplyer og sågar vinsæt. Denne side viser dig smukke eksempler på, hvad der sker, når funktion og fantastisk design møder hinanden. Nedenfor finder du et udvalg af flotte skriveinstrumenter, notesblokke, accessories og gaveartikler. Disse produkter er til de forretningsforbindelser, der skal plejes ekstra godt. Det føles bare bedre, når du underskriver dokumenter med en tidløs kuglepen Hugo Boss med dit eget budskab trykt på.

Se hele 2019-kollektionen

Skriveredskaber fra Hugo Boss

Gør skriveoplevelser mindeværdige med kuglepennene fra Hugo Boss. Disse skriveinstrumenter er et eksempel på ingeniørarbejde af højeste kaliber i et innovativt design. Uanset om din personlighed afspeljer de metalliske kuglepenne, eller om du er mere til fornemmelsen af præget læder, så kan du være sikker på at finde det helt rigtige skriveinstrument til dig og dine gavemodtagere. Giv dig god tid til at finde kuglepennen, der passer til jer.


Ribbon Kuglepen HSR9064N

Kuglepennen Ribbon spiller på kontrasten mellem blødt materiale og en indgraveret overflade i minimalistisk design. Hætten med den fremtrædende logoplacering giver pennen et moderne look. Den lette og perfekt afbalancerede silhuet giver en optimal skriveoplevelse.


Fra 189,00 kr. – få et gratis tilbud
Mechanic Dark Chrome Kuglepen HSS9634D

Mechanic kuglepennen er inspireret af idéen om rå industriel æstetik, kombineret med lækre overfladebehandlinger, som træder i kraft gennem elegante undertoner. Blækhylstrene er belagt og poleret for et resultat, der er uventet, elegant og raffineret. Indgraver denne kuglepen med navnet på en kunde, og du har dig en af de mest fantastiske firmagaver.


Fra 347,00 kr. – få et gratis tilbud


Notesbøger fra Hugo Boss

Den analoge verden. Pen på papir. Din kuglepen er intet uden en notesblok som følgesvend, hvori dine tanker frit kan flyde, eller hvor du kan skitsere din næste store idé. Glem verden omkring dig og fokuser på den ubeskrivelige følelse af at skrive dine tanker ned på sprødt, rent papir. Notesblokkene fra Hugo Boss venter på, at du fortæller din historie. Hvad har du på sinde?


Essential Sættet HPHR807A

Essential sættet har med sin klassiske appel også en mere feminin side med versioner tilgængelige i en række lækre nuancer: Creme, bordeax, grå/marineblå og sort. De lette gulddetaljer giver denne kollektion en raffineret og tidløs elegance. Essential er den virkelige luksus, som alle ønsker ved deres side.


Fra 916,00 kr. – få et gratis tilbud
Notesbøger A6 Storyline HNM704L

Notesblokkene og deres raffinerede, skarpe visuelle stil kommer i en række forskellige farver. Træk gummibåndet væk, åbn dit kanvas, og lad din historie udfolde sig inde i disse smukke notesblokke. Sammen med en stilfuld kuglepenpen får skribentens tanker endelig et nyt hjem. De er fremragende som medarbejdergaver.


Fra 53,00 kr. – få et gratis tilbud


Accessories fra Hugo Boss

Betyder det rigtige tilbehør noget? Det er som at spørge, om farven på dit slips betyder noget – det er fjollet, for du ved, at detaljen er vigtig. Lad være med at nøjes, når du kigger på accessories. Dit valg er en afspejlning af din virksomheds personlighed. Er du en, der værdsætter kvalitet, fantastisk design og minimalistisk æstetik? Selvfølgelig er du det, og ligesindede mennesker køber det tilbehør, som Hugo Boss tilbyder. Der er er grund til, at mærket er så populært, som det er.


Dokumentmappe A5 + Power bank Epitome HDN901A

Mappe og powerbank er et perfekt eksempel på kombinationen mellem funktionalitet og elegant design. Den markante, sorte farve i denne dokumentmappe inviterer dine vigtigste dokumenter ind, mens den åbner muligheden for at oplade din telefon. En funktionel gave til personen, der elsker teknologi.


Fra 639,00 kr. – få et gratis tilbud
Epitome Højttaler HAE901A

Højttaleren fra Hugo Boss er mere end bare lyd. Det er en smuk, lille pakke, der er designet til at se fantastisk ud, mens den spiller dine yndlingsmelodier, når du arbejder hårdt på din næste idé. Den iøjnefaldende sorte overflade lader på elegant vis lydbølgerne flyde ud af højttaleren. Vælg musikken, der bringer dig i det helt rigtige humør, og nyd øjeblikket.


Fra 226,00 kr. – få et gratis tilbud


Firmagaver fra Hugo Boss

Klar til at blive den bedste gavegiver nogensinde? Giv et luksuriøst vinsæt, en nøglering, eller måske en lækker fyldepen. Spørg dig selv, "hvordan ville jeg have det med at modtage sådan en gave?" – lige præcis, husk den følelse. Modtageren af din gave vil bestemt føle det samme. Tænk på, hvor meget de æstetiske, minimalistiske gaver fra Hugo Boss kan komplimentere den heldige modtagers hverdag. Køb en gave nu, og bliv for evigt husket, som personen med upåklagelig smag i gaver.


Illusion Paraply HUN804H

Paraplyen er mere end blot beskyttelse mod regn. Det er et symbol på god smag. Disse klassiske nylonparaplyer med deres grå illusionære mønster kommer i både kompakt og fuld størrelse. Den kompakte model er til dig, hvis du tit er på farten. Køb den store model, hvis du bare skal holde dig tør på vej til kontoret, hvor den kan hænge til tørre i frit skue, og modtage bemærkninger fra dine kolleger.


Fra 213,00 kr. – få et gratis tilbud
Vinsæt Distinct HAW592

Vinsættet er her for at sikre dig, at du aldrig behøver bekymre dig om at give en god gave igen. Det at drikke vin er afslappende, og noget man forbinder med gode stunder i godt selskab. Den lækre følelse af at åbne en god flaske vin er forstærket af det lækre design på dette vinsæt. Resultatet er smukt, elegant og funktionelt.


Fra 380,00 kr. – få et gratis tilbud


Få et gratis tilbud i dag!
Ring til os på 32 72 00 00, eller send en email til salg@igoprofil.dk, for at få et gratis tilbud, eller hvis du har nogle spørgsmål.
Vi gør opmærksom på at vi endnu ikke har Hugo Boss på vores webshop, men vi hjælper dig meget gerne med at placere en bestilling.


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå