0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

Bliv klar til Folkemødet med produkter der synliggør din virksomhed eller organisation


Skil dig ud fra mængden på folkemødet

Folkemødet er blandt de vigtigste politiske arrangementer i Danmark. Hver sommer samles mere end 100.000 danskere, heriblandt politikere, beslutningstagere, interessenter og andre fra mere end 1.000 foreninger, virksomheder, partier og interesseorganisationer i Allinge på Bornholm for at være med til at styrke demokratiet og den politiske dialog i Danmark. De dækkes intensivt af over 150 forskellige danske medier, der er til stede under mødets fire dage. Hvert år er der nogle kerneområder, der bliver diskuteret. I år er det klima, teknologi og omsorg.

Så hvordan skal du gribe folkemødet an? Med tusindvis af arrangementer skal der meget til for at bryde igennem lydmuren. Du skal tænke kreativt, og have de rigtige produkter, der er i overensstemmelse med sagen du søger at fremme. Forneden er det vigtigste at huske, passende til de forskellige mærkesager.


Du forbedrer effektiviteten af andre medier med op til 44%, når du tilføjer reklameprodukter til dine kampagner.

Spred dit budskab og styrk samarbejdsrelationer

Udbyttet af Folkemødet er ganske imponerende. Således viser tal fra Folkemødet, at 76% af folkemødets arrangører oplever at få udbygget deres samarbejdsrelationer. Derudover oplever 82% af de besøgende, at de får ny og brugbar viden. Heraf vender halvdelen hjem med ønsket om at blive mere politisk aktive.

Klima Teknologi Omsorg


Klima

En af de vigtigste emner på folkemødet er klimadebatten. Lige meget hvad dit mål som organisation er, skal du sprede dit budskab til de 100.000 af deltagende danskere. Det betyder kuglepenne, solbriller, nøglesnore, kopper og muleposer. Det lyder ikke særligt godt for klimaet, men vi har heldigvis produkter i vores sortiment, der garanterer dig det mindste Co2 aftryk på folkemødet. Nu kan du sprede dit budskab med god samvittighed.


Se flere klimavenlige produkter
Teknologi

Vi kan ikke lære dig alt, der er værd at vide, om kunstig intelligens og big data. Til gengæld kan vi garantere dig, at det er centrale emner med stor indflydelse på civilsamfundet. Der vil være for mange debatter til at man kan deltage i dem alle, så du skal være skarp i dit budskab hvis du har noget, du gerne vil sige om emnet. Forneden har vi samlet de bedste produkter, til lige netop det formål. Nøgleordet er teknologi.


Se flere teknologi produkter

 • Bask 4000 mAh powerbank med solceller

  Bask 4000 mAh powerbank med solceller

  (0)
  • Fra: 10 stk.
  • Spar op til 10%
  • Materiale: ABS
  Fra118,27 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Slide VR-Glasses

  Slide VR-Glasses

  (0)
  • Fra: 25 stk.
  • Spar op til 32%
  Fra68,00 kr pr. stk.
  Beregn pris

Omsorg

Vi skal ikke kun passe på planeten. Det er også vigtigt, at vi passer på hinanden, og viser omsorg. Folkemødet er en politisk folkefest, hvor 100.000 mennesker kommer hinanden ved under begrænsede kår. Du kan være med til at efterlade et indtryk som en organisation eller virksomhed, der er dybt bekymrede om andres velbefindende. Vi har udvalgt reklameartikler, der støtter op om det budskab, som du vil trykke i tegn på omsorg.


Se flere produkter


Kaffe, energidrik, vand, slik og snacks.

Med over 100.000 deltagende danskere, skal der så sandelig noget proviant til. Over 50% af voksne danskere drikker kaffe, og de er formentligt alle taget til folkemødet, for de er de eneste, som kan holde sig vågne til de tusindvis af arrangementer – så ha’ endelig nok kaffe, vand og snacks klar til de mange gæster.
Nogle af vores mange glade kunderLad os lave et uforpligtende oplæg til dig!

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt, at du gør dig overvejelser om formålet med produkterne, budget og ikke mindst deadline. Kontakt os på 32 72 00 00 eller send en email til salg@igoprofil.dk med dine informationer. Du kan også vælge at udfylde en formular ved at klikke på knappen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Udfyld formularen her


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå