Personlig rådgivning alle hverdage 08:00-18:00
Vareprøvebestillinger under 20 kr. afsendes gratis
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Nedtællingen er begyndt: Julen er lige om hjørnet! Har du endnu ikke købt firmagaverne til dine medarbejdere, partnere eller kunder? Bare rolig – vi har dig dækket ind!

Vores December Deals indeholder nogle af vores mest populære produkter med Ekspres Service. Bestil i dag og du modtager dem inden for 3 arbejdsdage efter godkendt trykprøve! Men vent lige, for der er mere: du kan nøjes med at købe helt ned til fra to stk.! Rabatter på op til 20%! Hvad venter du på? 

Spar 25%

Bambus skærebræt

Med stigningen af madlavningsprogrammer på tv og YouTube-kanaler til "foodies", er madlavning set som en hobby for flere og flere mennesker.

Med julen for døren øges lidenskaben for madlavning endnu mere. Derfor har vi vores populære bambusskærebræt som månedens produkt i hele december.
Gaver med tryk på bare 3 arbejdsdage!


Hos IGO Profil har vi et klart mål: at hjælpe dig med at blive husket. Vi har forståelse for, at det ikke er en nem opgave - og at det medfører mange udfordringer.

Tid kan være en af dem, medmindre vi gør noget ved det. Derfor har vi indført Ekspres Service. Du kan nu bestille dine reklameartikler og firmagaver med dit logo på og modtage dem inden for 3 hverdage.
Bestil kun det, du har brug forLeder du efter en last-minute firmagave, men har ikke brug for 1.000 stk.? Det er ikke længere noget problem! Hos IGO Profil kan du bestille dine reklameartikler og firmagaver helt ned til kun to stk.

Vælg dine favoritter blandt i vores udvalg, der indeholder populære produkter såsom: kuglepenne med tryk, personlige termoflasker og powerbanks; upload dit logo og design online og modtag dem på kontoret inden for tre hverdage!


Ønsker du at modtage vores seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke? Tilmeld dig nedenfor for vores nyhedsbrev!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå