0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

Test


TITAN Containers


"Vi har bestilt hos IGO Profil i flere omgange og har altid været tilfredse. De er fleksible og altid klar på at hjælpe og med et bredt sortiment og konkurrencedygtige priser er de en af vores foretrukne leverandør når det kommer til bestilling af merchandise til vores afdelinger i hele verden."Roth Nordic

Vi har flere gange benyttet IGO Profil og i den forbindelse har vi kun oplevet super kundeservice, de er altid meget imødekommende og løsningorienteret.TEs
testest
test test

RGC Mangement A/S - Rosengårdscentret

"Vi har handlet med IGO Profil i en årrække, og altid fået en super professionel service samt opfølgning på tidligere leveringer. Det har været nemt og ligetil at handle og vi har også fået god support ved henvendelser og spørgsmål. IGO Profil's produkter har hver gang levet op til forventningerne."

Sønderborg Kommune

"Louise Sørensen har, på vegne af Sønderborg Kommune, samarbejdet med IGO Profil. Hun tager gerne imod telefoniske henvendelser for, at fortælle om hendes oplevelser."


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå