0
Kære kunde. Vi har åbent som normalt på trods af Corona-virussen. Alle bestillinger afsendes som angivet.

Craft løbetøj med tryk og logo

Craft har siden 1973 lagt alt deres energi i at producere det bedste sportstøj til både professionelle atleter og virksomheder, der bruger tøj med logo til events og firmabrug. Crafts sportstøj er funktionelt, holdbart og modstandsdygtigt i alt slags vejr. Uanset vejrforhold vil du se fantastisk ud, og føle dig ligeså, mens du bærer Crafts tøj med dit firmalogo på.

Det er præcis hvorfor, Craft er Danmarks mest populære brand inden for sportstøj til virksomheder. Hvis du skal deltage i et event som f.eks. DHL-stafetten, kan du ikke undgå at se Craft overalt på deltagernes kroppe, alt imens de fremviser deres virksomheders logoer.

Motion og sund livsstil har altid været vigtigt, og der er kommet endnu mere fokus på det i senere tid. Derfor er der kommet større fokus på firmasport, både løb, cykling eller i motionscenteret. Lige meget hvad anledningen er, er Craft din go-to partner i din søgen om at komme i bedre form. Det gælder både medarbejdere og brand.IGOPOST:/Landingspages/NL_CountryIcons_LandingPageSub_640x350_v2.jpg

18 forskellige farver

Craft Prime Tee løbetrøje

Vores mest solgte letvægts løbetee. Fremstillet af et let, blødt materiale med super god fugttransport og refleksdetaljer.

v/ 50 stk.
109,00 pr. stk.
Inkl. 1-farvet tryk og opstart.
Materiale: 100% polyester (130 gr/m²)
Herrer: XS–4XL
Damer: XS–2XL

BEMÆRK! Prisen er inkl. 1-farvet tryk og opstart.IGOPOST:/Landingspages/NL_CountryIcons_LandingPageSub_640x350_v2.jpg

15 forskellige farver

Craft Polo Shirt Pique Classic

Populær klassisk polo med en komfortabel pasform fremstillet af super funktionelt materiale. Logobroderi på venstre ærme.

v/ 50 stk.
249,00 pr. stk.
Inkl. broderi (4.000 sting) og opstart.
Materiale: 100% polyester (160 gr/m²)
Herrer: S–4XL
Damer: XS–3XL

BEMÆRK! Prisen er inkl. broderi (4.000 sting) og opstart.IGOPOST:/Landingspages/NL_CountryIcons_LandingPageSub_640x350_v2.jpg

flere farver på forespørgsel

Craft V175 Fuseknit M/W

Letvægts løbesko med sømløs Fuseknit på øvre del - moderne og behagelige. Skoen har Vibram Megagrip gummi ydersål, der yder det absolut bedste greb.

v/ 10 par
999,00 pr. par
Materiale: Polyester, polyamide, TPU, EVA, gummi
Herrer: EU 39-46.5
Damer: EU 35-41.5
Craft Running Tee

Løbetøj med tryk

Skal du deltage i DHL? Har du aktive medarbejdere? Årsagen er sådan set lige meget – du skal bruge Craft til begge formål, hvis din virksomhed skal i form. Hvis du skal deltage i et motionsløb, hvor der er mange deltagere, skal du være i topform! Hvis du er halvt så seriøs om at krydse målstregen med stil, som Craft er om at udvikle det bedste løbetøj, så er du på rette spor. Alt du skal gøre, er at kontakte os, så skal vi nok give dig verdens bedste løbetøj fra en virksomhed, der i sandhed er passioneret omkring deres ydeevne, lige som du selv er.

Se udvalg


Sportstøj med tryk

Sportstøj fra Craft er perfekt både til at slappe af i og som reklametøj. Kombinationen af bløde og funktionelle materialer gør det ekstremt behageligt at have på, samtidig med du ser skarp ud. Tøj til markedsføring skal være funktionelt og stilfuldt. Det er trods alt dit brand du repræsenterer – og sportstøj fra Craft lever i den grad op til alle forventninger. Mange virksomheder køber Craft sportstøj, får deres logo trykt på, og bruger det som giveaways til kunder eller influencers, for at opnå stor eksponering af deres brand.

Se udvalg


Cykeltøj med logo

Sprint fra konkurrenterne i specialdesignet cykeltøj, der matcher din identitet. Selvom det er lettere at gemme sig i rygvinden bag andre ryttere, så er det jo ikke det du virkelig vil. Du skal ligge forrest med stil. Det er præcis det, du opnår, hvis du køber cykeltøj fra Craft. Det er netop også grunden til hvorfor så mange atleter og virksomheder verden over foretrækker Craft. Med et øget fokus på personlig fitness og cykelløb i virksomheder, findes der ikke et bedre tidspunkt end nu, at associere din virksomhed med Craft. Flyt dit brand til nye bjerghøjder.

Se udvalgFå et tilbud idag!
Ring til os på 32 72 00 00 eller send en email til salg@igoprofil.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et tilbud.
Vær opmærksom på, at Craft endnu ikke er i vores webshop, men vi hjælper dig gerne personligt med alle dine spørgsmål.


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå