75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0

Metroselskabet slog dørene op for Cityringen med reklamegaver fra IGO Profil

Den 29. september slog Metroselskabet dørene op for M3 Cityringen – en sand milepæl i Københavns transporthistorie. M3 Cityringen vurderes til at være det største anlægsbyggeri i 400 år, og det blev fejret med manér.

Så spørgsmålet var følgende: Hvordan får man spredt budskabet om den nye metrolinje, der i sandhed binder København endnu tættere sammen i et fantastisk metronetværk?

Det blev blandt andet gjort ved hjælp af reklamegaver, der passer godt sammen med metroens tema. Vi er glade for at have hjulpet Metroselskabet med at sammensætte et udvalg af reklamegaver, der var med til at gøre dagen til en fest.

Åbningen af M3 Cityringen blev dækket på live TV, hvor besøgende står med produkterne i hånden. Det har nu en eksponeringsværdi, der vil være gemt på internettet til evig tid. Hannah Ølsted fra Metroselskabet har været yderst tilfreds med hele processen, og har her på siden delt nogle ord om, hvordan det er at arbejde sammen med IGO Profil.


De rigtige produkter til Metroselskabet

Vi leverede en fin gavepose, fyldt med lækre produkter til Metroselskabets åbning af M3 Cityringen. Produkterne, vi kom i gaveposen, var blandt andet en lækker take-away kaffekop i bambus med silikonelåg og Metroselskabets logo trykt på – perfekt til metroens passagere, der nyder en kop kaffe, mens de roligt bliver fragtet til deres destination.

Et andet hit var de små metrotatoveringer, der kan påføres med vand. De var en stor succes på kinderne af de yngste metropassagerer, som blev ledsaget af deres forældre. Der blev delt en masse billeder på sociale medier af passagerer, der i stemningens ånd påførte tatoveringerne på sig selv, og delte det med deres følgere. Tatoveringerne har nu en eksponentiel eksponeringseffekt.


"Vi valgte IGO Profil pga. deres store kartotek af muligheder inden for merchandise og andre reklamematerialer og -gaver, men i særdeleshed pga. deres kompetente rådgivning, som vi modtog, da vi skulle udvælge de produkter, der passede bedst til begivenheden og var inden for budgettet." – Hannah Ølsted


"IGO Profil viste sig desuden at være en yderst professionel og erfaren samarbejdspartner, der sikrede tryghed om kvalitet af produkterne samt rettidig levering, hvilket gav ro i maven under hele processen." – Hannah Ølsted


Produkter med tusindvis af eksponeringer

I gaveposen var også en musemåtte med hele metronettets rute trykt på. Den vil berige mange kontorer i København med praktisk information om hvilke nye eventyrer, de kan tage ud og opleve efter arbejde ved hjælp af den nye M3 Cityring.

Derudover leverede vi nogle fine flag, som passede perfekt til fejringen af et så stort og veludført stykke arbejde. 

Sidst men ikke mindst er der favoritten på kontoret hos os – ballonen med hele metronettet trykt på. Når ballonen ikke er pustet op, er metronettet i mikroskopisk størrelse. Efter oppustning ser man tydeligt metronettet over hele ballonen i læsbar skriftstørrelse og med klare, rette linjer. Det blev brugt til mange sjove videoer.


En begivenhed, der bliver husket

Succesen ved åbningen af M3 Cityringen kan tildeles til alt personalet, der har knoklet hårdt for gnidningsfrit at indvie alle rejsende i den nye, udvidede del af metronettet.

For at sprede budskabet om åbningen af M3 Cityringen, benyttede Metroselskabet sig af smarte reklamegaver med hele metronettets ruter trykket på produkterne.

Sammen med Metroselskabet fandt vi produkter, der levede op til de målsætninger, som var nødvendige. Den gode reklamegave:

  • Passer til målgrupperne
  • Har lang levetid hos brugerne
  • Bliver husket
Metroselskabet ramte rigtigt på alle tangenter.

Vi er glade for deres succes, og ønsker dem en ligeså vellykket åbning af M4 i år 2020.
Vil du også være en succeshistorie?

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt, at du gør dig overvejelser om formålet med produkterne, budget og ikke mindst deadline. Kontakt os på 32 72 00 00 eller send en email til salg@igoprofil.dk med dine informationer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ved du allerede godt, hvad du skal bruge? Så tag et kig i vores store sortiment. Vi har produkter til enhver anledning og budget.

Se alle produkter her


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå