Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.

Vand, drikkevarer og snacks med logo

Vis dit logo frem med god smag. På denne side finder du information om alt du skal bruge i form af drikkevarer og snacks, hvor du kan trykke dit logo på emballagen. Sig hvad du gerne vil sige til kunderne med lidt godter. Det skal de nok takke dig for. Vi kan tilbyde vand med logo i flere forskellige slags flasker (og endda en pose) samt smage: normal, brus og citrus. Derudover har vi små energidrikke. Når du har fået stillet tørsten, tilbyder vi også snacks og slik. Prøv vores populære pastilæsker, bolsjer, chokolade, chips eller lækre blandinger af nødder.Eksempelpriser ved 1 palle vand og energidrik i forskellige størrelser


De fleste har sjældent brug for mere end 1 palle vand med logo, medmindre det er til store events eller messer. Vi har derfor lavet 4 eksempler med priser alt inkl. for 1 palle. Du skal dog medregne pant til den endelige pris. Har du brug for mere end en palle, kan vi naturligvis tilbyde endnu bedre priser.Penta flaske 50cl


Fra 3,75 kr. pr. stk.
v/ 1 palle á 1.820 stk.

Få dit logo på etiketten. Flasken er let blåtonet og 100% genanvendelig. Fås med skruelåg, som vist eller træk-og-sug låg velkendt fra drikkedunke. Tilgængelig i naturligt, med brus og citrus m. brus. Prisen er inkl. tryk, opstart og fragt, ekskl. pant på 1,50 kr. pr. stk.

Produktionstid: fra 4 uger
Dit design på etiketten i størrelse: 211x48 mm
Minimumsbestilling: 1.820 flasker
Miljø: 100% genanvendelig


Petit flaske 30cl


Fra 3,60 kr. pr. stk.
v/ 1 palle á 2.340 stk.

Få dit logo på etiketten. Flasken er let blåtonet og 100% genanvendelig. Fås med skruelåg som vist eller træk-og-sug låg velkendt fra drikkedunke. Kun tilgængelig som naturligt mineralvand. Prisen er inkl. tryk, opstart og fragt, ekskl. pant på 1,50 kr. pr. stk.

Produktionstid: fra 4 uger
Dit design på etiketten i størrelse: 211x48 mm
Minimumsbestilling: 2.340 flasker
Miljø: 100% genanvendelig


Vandpose 25cl


Fra 2,00 kr. pr. stk.
v/ 1 palle á 2.400 stk.

Opsigtsvækkende logovand med et minimalt forbrug af emballage. Passer perfekt til sport og friluftsliv. Vandposerne er behaglige at bære, og de er nemme at drikke af. Dit budskab trykkes på forsiden (107 x 53 mm). Prisen er inkl. tryk, opstart og fragt.

Produktionstid: fra 10 hverdage
Dit logo på forsiden i areal: 107x53 mm
Minimumsbestilling: 1.200 poser
Ekstra: pantfrit reklamevand


Energidrik 25cl


Fra 8,50 kr. pr. stk.
v/ 1 palle á 1.728 stk.

Boost din markedsføring med energidrik. Vi tilbyder en flot slim dåse med 250 ml energidrik. Frit valg mellem sukkerfri og sukkerholdig. Du får dit design i et flot farvetryk på hele etiketten (ekskl. plads til varedeklaration). Prisen er inkl. tryk, opstart, fragt og sukkerafgift, ekskl. pant på 1,00 kr. pr. stk.

Produktionstid: fra 10 hverdage
Dit design: på etiketten
Minimumsbestilling: 288 stk.
Indpakning: pakkes i kasser med 24 dåser
Snacks, bolsjer og chokolade med logo i små bestillingsantal


Det er de færreste, der har plads til at opbevare store mængder snacks, bolsjer og chokolade med logo på kontoret. Der er desuden den risiko, at det løber på dato. Vi har derfor udvalgt og beregnet fire tilbud på lækkerier med logo til skarpe priser i små bestillingsantal. Hvis du har brug for et større parti, har vi mulighed for at tilbyde andre produkter til en væsentlig lavere pris. Kontakt os for at høre om mulighederne.Snacks med logo


Fra 16,90 kr. pr. stk.
v/ 100 stk.

Smart lille bæger med dit design på hele låget (75 mm). Send dit budskab med eksempelvis lækre nøddeblandinger, sød finsk lakrids eller Haribo Click Mix. Prisen er inkl. tryk, opstart og fragt.

Produktionstid: fra 7 hverdage
Dit design på låget i diameter: 75 mm
Højde på koppen: 45 mm
Minimumsbestilling: fra 100 stk. – 1.000 hvis peanuts


Chips med logo


Fra 9,70 kr. pr. stk.
v/ 500 stk.

Flotte metalliske poser med dit design på hele overfladen (130x180 mm). Mange sprøde varianter, eksempelvis bacon, flæskesvær, mix og popcorn. Prisen er inkl. tryk, opstart og fragt.

Produktionstid: fra 12 hverdage
Dit design: over hele posen
Indhold: 10-25g afhængig af variant
Minimumsbestilling: 500 stk.


Bolsjer og chokolade


Fra 268,00 kr. pr. kg.
v/ 10 kg.

Vælg mellem tre forskellige indpakninger til dit slik. Twist, dåse eller D'lux modellen. Twist er bolsjer med snørrede ender, hvor logoet sidder på folien. Dåsen er ekslusiv og transparent, med dit logo i flot farvetryk. D'lux er bolsjer eller chokoladekugler med dit logo eller budskab på forsiden. Prisen er inkl. tryk i en farve, opstart, fragt og sukkerafgift.

Produktionstid: fra 10 hverdage
Dit design: over hele slikpapiret
Slikpapirets størrelse: 60x30 mm
Minimumsbestilling: fra 10 kg.


Pastilæsker med logo


Fra 6,50 kr. pr. stk.
v/ 510 stk.

Pastilæsken er den perfekte budbringer med mange fremvisningsflader til dit budskab. Typisk har man æsken over længere tid, og man ser dit budskab hver gang, man tager en pastil. Dit design trykkes på hele overfladen. Prisen er inkl. tryk, opstart, fragt og sukkerafgift.

Produktionstid: fra 10 hverdage
Dit design: over hele æsken
Æskens størrelse: 54x46x12 mm
Minimumsbestilling: 510 stk.
Modtag et gratis tilbud allerede i dag!


Ring til os på 32 72 00 00 eller send en email til salg@igoprofil.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Vi gør opmærksom på, at vi endnu ikke har produkterne i vores webshop, men vi hjælper dig gerne med alt, hvad du skal bruge.

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå