Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.Producenter, tag godt imod 'Industri 4.0' i jeres (brand) kommunikation

Produktionsområdet har gennemgået en enorm udvikling i løbet af de sidste år. 'Industri 3.0', der hovedsageligt fokuseret på elektronisk automatisering, har banet vejen for 'Industri 4.0', der bygger på udviklingen af intelligente fabrikker og den digitale forbindelse mellem produkter, udstyr og personale. 

En anden fremtrædende tendens i denne "fjerde industrielle revolution" er bæredygtighed, hvilket er nødt til at blive en afgørende del af enhver virksomheds processer. Det er vigtigt at vise og dele, så sørg for at disse tendenser er hovedemnerne i din markedsføring og kommunikation. 


Digitalisering      Bæredygtighed      Bestsellers


Digitalisering

Digitalisering er lederen bag fornyelse inden for alle industrier og produktionsområdet er ingen undtagelse. IoT (Internet of Things), der involverer brugen af teknologi til at forbinde mennesker, processer og produkter med hinanden, både i den fysiske og den digitale verden, er drivkraften bag de fleste Industri 4.0 innovationer.

Udviklingen af intelligente fabrikker med cloud og in-memory computing, maskinlæring, AI og avancerede sensorer i kombination med nye fremstillingsprocesser vil ændre branchen for altid - og hvordan den opfattes. 

Undgå  at undervurdere digitaliseringsens magtfulde tiltrækningskraft. Ikke kun i forbindelse med kommende medarbejdere, men også mht. dine kunder og leverandører. 


Så hvis du har innovation i blodet, er det nødt til at være et nøgleområde, når du kommunikerer. Lige fra årsrapporter til firmavideoer, pressemeddelelser og tech reklameartikler: Gå ikke glip af en eneste mulighed for at vise jeres målgruppe, hvor moderne og innovativ jeres virksomhed er!

 • Wireless 10W Fast Charging Pad trådløs oplader

  Wireless 10W Fast Charging Pad trådløs oplader

  (0)
  Fra128,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • BoomBox højtalerBedste Pris
  +

  BoomBox højtaler

  (0)
  Fra83,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Foldable VirtualReality brille

  Foldable VirtualReality brille

  (0)
  Fra18,00 kr pr. stk.
  Beregn pris


Bæredygtighed


Bæredygtighed er blevet højeste prioritet inden for mange industrier verden over, og især inden for sektorer som den kemiske industri. Den stigende påvirkning af miljøet fra emissioner og bortskaffelse af affald, har skabt en "grøn bevidsthed" og ændrer tankegangen hos både kunder og regeringer. 


At erstatte råmaterialer, maksimere anvendelsen af vedvarende energikilder, genbrug og at blive mere energieffektive, vil gøre det muligt for industrielle virksomheder at opnå en cirkulær økonomi og på samme tid hjælpe vores planet. 


Men bæredygtighed skal være tværgående og involverer samtlige beslutninger i virksomheden. Ikke kun dem, der handler om fremstillingsprocessen.  


Dette betyder, at det skal være til stede hele tiden. Også når du markedsfører jeres virksomhed. Smarte reklameartikler af genbrugsmaterialer osm eksempelvis papir, pap eller PET- og økovenlige materialer som bambus øger din virksomheds bidrag til at bevare miljøet - mens du samtidig giver din virksomhed et positivt image. 

 • BottlePen RPET kuglepen
  +

  BottlePen RPET kuglepen

  (0)
  Fra1,70 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • RecycleNote-L notesbog

  RecycleNote-L notesbog

  (1)
  Fra8,75 kr pr. stk.
  Beregn pris


De største bestsellers inden for reklameartikler

Reklameprodukter er et utroligt nyttigt marketingsværktøj, når det kommer til at: øge opmærksomheden for og anderkendelsen af virksomheden, vise påskønnelse, hverve nye kunder og styrke relationen med de eksisterende. Det er altafgørende at være innovativ, når du gør reklame for dit firma for at skille dig ud fra konkurrenterne. Men det er ligeså vigtigt at holde øje med konkurrencen og lære af andres success. 

Følgende liste indeholder de mest populære reklameartikler til virksomheder fra industrisektoren i 2018. Den dækker over flere brancher, såsom kemi, olie/gas, maskiner og udstyr, elektronik, metal og minedrift mv.  

På trods af tidens trend i retning af miljøvenlige og tech reklameprodukter, er det stadig de mere traditionelle produkter, der ligger i toppen. Vores råd? Lyt til jeres DNA og integrer reklameprodukterne i jeres kommunikationsstrategi!

 • Ebony Matt kuglepenBestseller
  +

  Ebony Matt kuglepen

  (4)
  Fra2,95 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • USB Twist
  +

  USB Twist

  (0)
  Fra14,80 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • KeyCord 2 cm nøglesnor
  +

  KeyCord 2 cm nøglesnor

  (2)
  Fra4,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • StarLED lommelygteBestseller
  +

  StarLED lommelygte

  (0)
  Fra15,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Shopper indkøbspose
  +

  Shopper indkøbspose

  (0)
  Fra4,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Trevor hue
  +

  Trevor hue

  (1)
  Fra23,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • PromoMint pebermynte
  +

  PromoMint pebermynte

  (0)
  Fra4,75 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • SafetyFirst sikkerhedsvest

  SafetyFirst sikkerhedsvest

  (1)
  Fra22,00 kr pr. stk.
  Beregn pris


Vil du gerne modtage vores seneste tilbud og nyheder, direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå