Personlig rådgivning alle hverdage
Gratis digitale trykprøver til alle bestillinger
Hurtigste levering og fri fragt over 5.000 kr.


Større indtjening og gladere gæster med reklameartikler i hotel- og restaurationsbranchen


Hotel- og restaurationsbranchen har eksisteret i meget lang tid. Det betyder også, at den har været genstand for en masse forandringer - og denne forandringshastighed er kun steget i nyere tid, da mulighederne vokser på grund af branchens og de teknologiske fremskridt. Men mens branchen har ændret sig markant, har den overordnede serviceopfattelse, som du vil se, ikke ændret sig betydeligt.

Det handler fortsat om at skabe mindeværdige oplevelser for dine gæster, mens du genererer tilfredsstillende indtægter. Du har med andre ord brug for glade kunder og flere indtægtsstrømme. Dette opnås gennem to af de vigtigste færdigheder og egenskaber i hoteller, restauranter of caféer: problemløsning og fleksibilitet. Fortsæt med at læse for at lære om dine muligheder for at øge dine indtægter, samtidig med at dine gæster bliver gladere.


Problemløsning Fleksibilitet Kundetilfredshed


Problemløsning


Når du er i hotel- og restaurationsbranchen, er det vigtigt at kunne løse problemerne hos besøgende og gæster. Et fællestræk blandt de allerbedste i branchen, er evnen til at sætte sig selv i gæsternes sted og se din egen service gennem deres øjne.

Tænk på de gener, som gæsterne kan opleve, mens de besøger din lokation. Er du placeret et varmt sted? Hvorfor ikke have nogle solbriller klar? Andre steder regner det meget. Hvorfor ikke have paraplyer klar til rådighed for gæsterne? Er der mange nøgleattraktioner i nærheden? Sørg for at have nogle powerbanks klar.


Som du kan se, er disse ikke ligefrem verdens største problemer. Men hvis nogen løber tør for strøm på deres telefon, mens er de et sted, de ikke er bekendt med, er en powerbank det, der kan betyde forskellen på en trist eller glad gæst. Det samme gælder en paraply i regnvejr (bonus: der vil være paraplyer med dit logo overalt i byen).

 • Malibu Matt Black solbriller

  Malibu Matt Black solbriller

  (0)
  Fra6,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Colorado Square paraply

  Colorado Square paraply

  (0)
  Fra30,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • LogoBoost 2500 Powerbank light up opladerNyhed

  LogoBoost 2500 Powerbank light up oplader

  (0)
  Fra50,00 kr pr. stk.
  Beregn pris


Fleksibilitet

Ved at løse nogle af de ovennævnte problemer, viser du dig som en betænksom og fleksibel virksomhed, hvilket gæster sætter ubeskrivelig stor pris på.

Denne fleksibilitet kommer imidlertid ikke uden omkostninger, men det bør du udelukkende se som en mulighed, ikke en begrænsning. Du kan gå ad tre veje, afhængigt af serviceniveauet som du ønsker at opnå:

Sælg varen til gæsterne som souvenir. Opstil en lille stand, hvor de selv kan købe det. På den måde ved dine gæster, at de har mulighed for at købe, hvad de har behov for. Det er en god merindtægt, som samtidig hjælper dine gæster.

Lad gæsterne vide, at disse produkter kan lejes/købes mod et gebyr på deres regning. I dette scenarie tilføjer de blot et lille beløb oven på deres regning, uden at skulle bekymre sig om det med det samme.

Hvis du er virkelig investeret i at levere den bedst mulige service, så spørg hvad dine gæster har behov for, eller vis dem (for eksempel med et lille skilt) hvilke produkter, der gratis kan lånes i receptionen. Alternativt kan du placere produkterne, hvor gæsterne automatisk ville finde eller lede efter dem.


Sæt paraplyer eller solbriller ved udgangen, powerbanks i receptionen og to-go kaffekopper ved siden af kaffemaskinen, så gæsterne kan tage deres kaffe med på farten.

 • Organic Cotton Shopper 140 g/m² taskeNyhed

  Organic Cotton Shopper 140 g/m² taske

  (0)
  Fra8,57 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Cable Connect 3-i-1 ladekabel

  Cable Connect 3-i-1 ladekabel

  (0)
  Fra10,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Piccolo Coffee-to-Go termobægerNyhed

  Piccolo Coffee-to-Go termobæger

  (0)
  Fra11,96 kr pr. stk.
  Beregn pris


Kundetilfredshed

Hvis du implementerer en af metoderne ovenfor, garanterer vi, at dit serviceniveau vil skille sig kraftigt ud fra dine konkurrenters. Men det er ikke nok kun at have specielle produkter, der er klar til brug. Dine gæster forventer stadig ting som tandbørster, toilettasker, vådservietter, tæpper, bolscher mv.

Du spørger sikkert, "hvad er der i det for mig?". Det er det eneste spørgsmål, du ikke bør stille dig selv, når du er i servicefaget. Kunder kommer først. Du skal være der for dem, imødekomme deres behov. For så vil du gennem fleksibilitet og kreativ problemløsning vinde på den lange bane.

Der er dog to direkte effekter: Sideindtægter fra salg af souvenirs og merchandise med tryk, og uvurderlig eksponering af dit logo fra dine gæster, der tager billeder af hinanden i det åbne med udlånte paraplyer eller solbriller. Forestil dig enhver gennemsnitlig mand eller kvinde i 20'erne, der deler feriebilleder på sociale medier til deres 500-1000 følgere. De får likes, du får eksponering og vil være top-of-mind, når de selv har brug for et sted at bo på deres næste tur.

 • ColourFleece (200 g/m²) fleecetæppe

  ColourFleece (200 g/m²) fleecetæppe

  (0)
  Fra41,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • MFI Lightning™ kabelNyhed

  MFI Lightning™ kabel

  (0)
  Fra78,03 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Command hovedtelefoner med musikstyringNyhed

  Command hovedtelefoner med musikstyring

  (0)
  Fra19,11 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Sirius drikkeflaske
  +

  Sirius drikkeflaske

  (1)
  Fra28,00 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Solaine HighClass hotelhåndklæde 600 g/m²

  Solaine HighClass hotelhåndklæde 600 g/m²

  (0)
  Fra37,14 kr pr. stk.
  Beregn pris
 • Solaine badekåbe (340 g/m²)

  Solaine badekåbe (340 g/m²)

  (0)
  Fra139,58 kr pr. stk.
  Beregn pris


Ønsker du at modtage vores seneste nyheder og kampagner direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor!


Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå