BÆREPOSER
MED TRYK TIL
FLERE FORMÅLBæreposer kommer i alle slags størrelser, farver og typer af materialer. Priserne varierer, men generelt er bæreposer med tryk billige og meget effektive når det kommer til at markedsføre et brand eller firma. Bæreposer med tryk er også ideelle at give væk som reklameatikler.


Bæreposer med tryk til flere formål

Reklamering med en praktisk og funktionel reklameartikel eller firmagave? En pose med logo er en perfekt gave. Bæreposer i alle typer, størrelser og prisklasser. De har alle det til fælles at de kan blive tilføjet et catchy tryk. Dit navn eller logo er altid fremhævet. Er du sponsor for et lokalt sportshold? Vil du fremhæve dit brand til handlende eller vil du distribuere information til messer? Hos IGO-POST finder du passende bæreposer med tryk til enhver lejlighed.


Bæreposer med tryk i optimalt format

Din fordel er i trykformatet på bæreposer med tryk. Bæreposerne er passende til iøjenfaldende og store tryk der får dit budskab til at stikke ud. Vil du reklamere med stort tryk, men leder du efter arbejdstaske som firmagave? IGO-POST kan være behjælpelige og trykke både trolleys og abejdsskuldertasker som kan findes i vores sortiment.

Vi bruger cookies
Læs mere om cookies