75 års erfaring
Vi ved, hvad der virker
500.000 glade kunder
Skal du være den næste?
Få en vareprøve før køb
Gratis under 20 kr.
0


Kuglepenne med tryk i lave bestillingsantal

Har du kun brug for et lille antal kuglepenne med logo? Intet problem!  Du kan bestille helt ned til 50 kuglepenne med tryk af nedenstående udvalg. Alle priser inkluderer: trykomkostninger, opsætning og fragt! Desuden afsendes de inden for to blot arbejdsdage! • Jolly kuglepen
  +

  Jolly kuglepen

  (0)
  • Fra: 200 stk.
  • Spar op til 19%
  • Materiale: plastic
  Fra1,27 kr pr. stk.
  Se mereVi tilbyder samme service for touchkuglepenne

Er du på jagt efter noget mere unikt? Så er reklamekuglepenne til touchskærme et rigtig godt alternativ til traditionelle kuglepenne! De er forsynet med en pegepind i gummi til betjening af touchskærme (telefoner og tablets, inklusive de seneste iPad-modeller). De fås også helt ned til 50 styksstkog afsendes ligeledes inden for to arbejdsdage. Bestil nu fra vores udvalg nedenfor! • Light Up Logo Touch kuglepen
  +

  Light Up Logo Touch kuglepen

  (0)
  • Fra: 50 stk.
  • Spar op til 19%
  • Materiale: plastic
  Fra5,25 kr pr. stk.
  Se mere

Lille antal og ingen skjulte overraskelser: Prisen er inklusive alt!

Vi har ét klart mål hos IGO Profil: At hjælpe dig med at opnå dine mål. Noget af det vi møder størst efterspørgsel efter, er at kunne bestille reklameartikler i mindre antal. Netop af den grund har vi et særligt sortiment, der imødekommer dette ønske. Du kan bl.a. få kuglepenne med logo helt ned til 50 stk.

Hvordan fungerer det? Vælg dit foretrukne produkt, upload dit logo og design direkte på vores hjemmeside (det er hurtigt og nemt). Når vi har modtaget din godkendelse trykkes og afsendes dine kuglepenne inden for 2 arbejdsdage!

Prisen du ser pr. stk., er prisen du betaler - ingen skjulte omkostninger! Prisen inkluderer trykomkostninger (ved siden af clipsen), opstartsgebyrer (fremstilling af printplader og klargøring af maskinerne) og fragtomkostninger. Dit logo trykkes med teknikken lasergravering, hvilket garanterer et tryk i høj kvalitet. Dit logo vil virkelig skille sig ud!Har du ikke brug for hundredvis af reklamekuglepenne? Det forstår vi godt!

Kuglepenne med tryk er rigtig gode giveaways til markedsføring af dit logo. De er praktiske, billige og skifter ofte hænder mange gange. Men du har måske ikke altid behov for at bestille flere tusinde eksemplarer. Måske deltager du i et lille event og har derfor kun brug for et par snesevis til gæster, partnere og leverandører. Eller bare til at have liggende i receptionen på dit kontor.

Uanset hvad grunden er, så forstår vi dig godt! Hos IGO Profil tilbyder vi dig muligheden for at købe helt ned til 50 og op til 500 kuglepenne med tryk. Du kan desuden vælge mellem en bred vifte af farver, for at gøre dine kuglepenne unikke og sørge for, de passer til din virksomheds profil. 

Kombinationsmulighederne er utallige - valget er dit!

Vi anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen på dette website. Vores cookies indsamler og gemmer ikke dine personlige informationer, såsom navn og e-mail adresse.
Jeg accepterer Ret indstillinger Afslå